2777
2789
عنوان

معده درد

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 57 پست
معدم ترش میکنه عسل خالی میخورم

عسل مرغوب عزیزدلم

نه عسلی که نبات و شکر خالیه

فکر نکنم از من بدتر باشی 

من یک دوره بخاطر معده درد ۲۵ کیلو کم کردم میدونی ۱۳ تا دکتر رفتم تا دکتر هاشمی رو پیدا کردم منو درمان کرد! ۳ سال عذاب الهی میکشیدم هیچی بجز برنج نمیتونستم بخورم دیگه شک کردن به سرطان تا اندوسکوپی دادم 

میگم ارزش یک عمر راحت زندگی کردن رو داره

عسلم سعی کن عسل درجه یک دماوند رو بخری از چهل گیاه شمارشو پیدا کنم میفرستم برات بخوری شفای عاجله

اما شفای اصلی دست دکتره 

مامان منم اسید معدش بالا بود رفت دکتر دارو اینا داد و ی رژیم غذایی هم داده بود ک چیا نخورهخوب شد

اره حدس می‌زنم اسیددارم واینکه بخاطره اسیده ک معدم دردمیکنه؟

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عسل مرغوب عزیزدلمنه عسلی که نبات و شکر خالیهفکر نکنم از من بدتر باشی من یک دوره بخاطر معده درد ۲۵ کی ...

من چاق شدم حالافقط میگم درازبکشم بمونم یجاانقدرکه درددارم

اره حدس می‌زنم اسیددارم واینکه بخاطره اسیده ک معدم دردمیکنه؟

جنس دیواره معده 

با جنس دیواره مری و دریچه مری فرق میکنه

وقتی درچه مری شل میشه مثلا بخاطر چاقی کم تحرکی استرس بالا غذاهای ناسالم فست فود چرب و سنگین شکلات و کافیین زیاد

غذا یا اسید بر میگرده به مری برای همینه احساس درد و سوزش داری سر دلت پشتت

غذای سبک بخور خورده خوری کن بعد غذاتم دراز نکش سریع

خورشتای سنگین و نوشابه و فست فود شکلات تلخ و سرخ کردنی ها و غذاها کنسروی ممنوعه

عسل مرغوب عزیزدلمنه عسلی که نبات و شکر خالیهفکر نکنم از من بدتر باشی من یک دوره بخاطر معده درد ۲۵ کی ...

اره والامن دعانویسم رفتم کتاب بازکردم گفت توفقط بایدبری پیشه دکتره حاذق آخه من فقط۲۷سالمه ۳.۴ساله درگیرشم.وقتی مریض میشی همه فرارمیکنن یکمم افسردگی دارم شوهرمم یکم بی حوصلست ببین چی کشیدم😞

از چاقی و کم تحرکی ام میتونه باشهسعی کن وزنت بیاری پایینچون به درجه معدت فشار میاد

تحرک نمیتونم زودخسته میشم کلا۶۰شدم همه میگن چاق شدی

اره والامن دعانویسم رفتم کتاب بازکردم گفت توفقط بایدبری پیشه دکتره حاذق آخه من فقط۲۷سالمه ۳.۴ساله در ...

من ۲۳ سالگی این مشکل برام پیش اومد فکر کن دیگه هر بحظه اشهدو میخوندم نمیدونی چقدر حال من بد بود

حالام بفکر خودت و جوونیت باش برو پیش این متخصص بخدا زندگی دوباره بهت میده

من ادرس و شماره تلفنش میزارم

بازم خودت هرجور صلاح میدونی

جنس دیواره معده با جنس دیواره مری و دریچه مری فرق میکنهوقتی درچه مری شل میشه مثلا بخاطر چاقی کم تحرک ...

آهان ولی من همه اینارومیخورم دیگه .....