2777
2789
از بازار دانلود کردم ..بین همون توضیحاتی که تو تاپیکم گفتم نگاه کن تو همین برنامت شاید باشه ک لغو کن ...

ممنون آره خوندم تاپیکتو

واس من نداره فکنم یا من بلد نیستم

مرورگر من اینه

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@آذربانو_60  

سلام

عکس مرورگرتون رو می گذارین.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنون آره خوندم تاپیکتوواس من نداره فکنم یا من بلد نیستممرورگر من اینه

الان تو همین برنامه ت ک هستی عکس اون آدمک نداره پایین گوشیت؟

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
من اینوالان نصب کردم بازم اوردبالاک جایش بایدبریم لغوکنیم

والا من مسدود سازی تبلیغاتشو فعال کردم ولی بازم تبلیغ داره

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

@آذربانو_60 سلامعکس مرورگرتون رو می گذارین.ممنون

سلام بفرماین

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

والا من مسدود سازی تبلیغاتشو فعال کردم ولی بازم تبلیغ داره

الان عکسی ک کاربر آذر بانو گذاشتن من همون برنامه رو دارم تبلیغ ک میومد با همونا ک گفتم لغو کردم دیگ تبلیغ نمیاد 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
ممنون آره خوندم تاپیکتوواس من نداره فکنم یا من بلد نیستممرورگر من اینه

از قسمت تنظیمات هر دوتا رو باید فعال کنی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ممنونولی واس من اینا رو نداره

اوپرا بتا فرق داره نسخه نرمال اوپرا رو نصب کنی داره

سلام بفرماین

ممنون. لطف کردین.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

2790
2778
2791
2779
2792