2777
2789
عنوان

درد دندون شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 25 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نشاسته ی گندم بریزید قسمتایی که درد داره، عفونتش رو از بین میبره درد ساکت میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

این چرت و پرتا چیه میگید؟ 

عزیزم دندونت به عصب رسیده تنها راهش هم اینه بری درستش کنی.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

مسافرتم خیلی درد داره تا حالا اینجوری درد دندون نداشتم

ژلوفن بخور

با هر ۸ساعت نترونیدازول و اموکسی باهم

ژلوفن بخور استا جواب نمیده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم آموکسی‌سیلین تنها جواب نمی‌ده مترونیدازول هم هر ۶ ساعت حتما تا یه هفته بخور بعدش حتما دکتر برو 

ژلوفن هم بخور 

اگر میخک داری بکوب بزار رو دندونت اروم می‌کنه 

مایعات سرد و یا گرم نخور 

من از ساعت ۲ دیشب درد شدید گرفتم تا ساعت ۸ امشب 

ایقد دردش شدید بود هر چی قرص استامینوفن مترونیدازول آموکسی سیلین و... خوردم فایده نداشت 

آب نمک و مسواک زردچوبه عسل طبیعی دود و سیگار و تریاک و... همه رو امتحان کردم خوب نشد جمعه هم بود مطبا بسته رفتم بیمارستان دو تا آمپول درد زدم الان دردش اروم شد تا فردا برم دندانپزشکی