2777
2789
عنوان

فردا تولدمه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 29 پست
امیدوارم حالت خوب باشه همیشه تولدتم مبارک مشکل سلامتیت چیه گلم؟

مرسی عزیزم الهی حاجتروا شی . بگو مشکلت چی نیس😅 همه چی دارم مشکل معده و سردی کلیه و التهاب و ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم الهی حاجتروا شی . بگو مشکلت چی نیس😅 همه چی دارم مشکل معده و سردی کلیه و التهاب و ...

باارزوی سلامتیت عزیزم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
تولدت مبارک رمز ازدواج عدم سخت گیری خانواده دختر هست

مرسی عزیزم . الهی خوشبخت شی و سلامت .

هوممم خودمم سختگیرم ولی خب دیگ قسمت هم نمیشه اونی ک دوس نمیاد نیس نمیدونم پیدا نمیشه 🤔😁

سلام گلم تولدت هزاران بار مبارک،التهاب بدن از چی بود ،دکتر تشخیص داد؟

سلام عزیزم مرسی الهی همیشه سلامت و تندرست باشی . ن مشخص نشده . ببشتر از سردیجات هس وگرنه دلیل علمی پیدا نشده . فقط عفونت معده و التهاب کلیه .

سلام عزیزم مرسی الهی همیشه سلامت و تندرست باشی . ن مشخص نشده . ببشتر از سردیجات هس وگرنه دلیل علمی پ ...

ممنون،به نظرم منم این مشگل دارم چون آزمایشم میگه التهاب دارم چند ماه این طوری هستم و نمی‌دونم به چه دکتری مراجعه کنم.

ممنون،به نظرم منم این مشگل دارم چون آزمایشم میگه التهاب دارم چند ماه این طوری هستم و نمی‌دونم به چه ...

منم کلا هنگ کردم . الانم التهاب و ورم کلیه و عفونت معده و ...

این دکتر باون پاس میده اون ب این 

نمیدونم این التهابو یه دکتر کلیه دیگ برم ببینم اون چی میگه دوتاش رفتم چیزی درس حسابی نگفتن .

دنبال درمان التهاب کلیه باش اون حساس تره

وقت دکتر کلیه گرفتم و سعی میکنم دمنوشایی ک خوبه بخورم و یا مواظب باشم دستشوییمو نگه ندارم و اب نسبت ب قبل زیاد بخورم . دعام کن درس شم همه چی بدنم قاطی کرده هیچی درس کار نمیکنه