2777
2789
اسی ببخشیدا ولی کاش یکم به فکر پدر مادرت بودی

حتی اگ قبولم بشم فک نکنم رشته ای ک میرم بتونه مادرمو خوشحال کنه انسانی همه رشتهاش داغونن پزشکی وفنی ام ک نمیتونم برم 

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

عزیزم ۱۹ ام یه سال دیگه کنکور بدم میشم ۲۰هیچ کاری نمیتونم بکنم جز کنکور و دولتی

در کنارش برو فنی حرفه ای کلاساش هفته ای یباره خیلی وقت گیر نیس یا اگ ع پسش بر میای روانشناسی رو از راه پیام نور ادامه بده ماهی یه میلیون کنار بزاری هزینش درمیاد

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینایی که اصلا دانشگاه نرفتن به پدرمادرشون بد کردن؟وقتی هرچی ۱۰ ۱۲ ساله میریزه تو سایت وضعیت عقلیم ه ...

منظورم این بود که 3 سال کنکور داده و خودش  میگه کنکور اخر زحمت نکشیده 

یه مقدار زحمت میکشید بد نبود اون خانواده چه گناهی کرده

بعدشم همه نباید دکتر مهندس بشن شاید اسی تو یه چیز دیگه استعداد داشته باشه

شما منظور منو کاملا اشتباه گرفتید کل کلامم این بود به فکر خانواده هم بود که الان شکستن(:

ربطی به سن نداره تجربه ثابت میکنه حرفارو  

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

اینایی که اصلا دانشگاه نرفتن به پدرمادرشون بد کردن؟وقتی هرچی ۱۰ ۱۲ ساله میریزه تو سایت وضعیت عقلیم ه ...

برای اطلاع شما هم که شده من پایه نهم هستم و وضعیت عقلیم از 10و12ساله ها بهتره

کلاس نهمی اینجا چیکار میکنی؟دیدی که اکثرا کاربرا گفتن زیر ۱۸ ریپ نزنن و توی تاپیکاشونم نرن

کلاس نهمم سوالایی درسی و مشکلاتی عمومی ام میگم و کاربرا وقت میزان و به من کمک میکنن

یه مقدار فکر کن و بعد بگو 

کاربرا منظورشون اونایی بود که تاپیک های چرت و پرت ومنفی میزنن  بودش نه منی که کاری با کسی نداشتم و چه اشکالی  داره رفتارم خوب  باشه بقیه رو سرکار نزارم و فحاشی نکنم و...  اینجا باشم و نصف تاپیک هایه اینجا مسخره بازیه یه مقدار درسی  و شغلی  و10درصد اینجاا مشکلات بزرگا وزندگی دونفره واینا هست که به من ربط نداره وارد نمیشم 

بعدشم مگه من  از اول نظرمو به شما دادم که نخود هر آش میشی؟؟؟