2777
2789
عنوان

قد پسر 174

398 بازدید | 20 پست

الان کلاس دھمہ مھر سدہ 16 سالش بنظرتون بزرگ بشہ چقدر میشہ قدش؟

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

۱۸۰

180 بلند حساب میشہ؟

انوقت ی سوال قدش رو با متر اندازہ میگیریم 174 با دستگاہ 175 176

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم

بزرگ شده دیگه.اگه دکتر نبری بهش دارو افزایش قد بده و خودش نره بسکتبال و والیبال ب ۱۸۰ ام نمیرسه

کاش حداقل 180 بشہ

داداشمہ

180 بلند حساب میشہ؟انوقت ی سوال قدش رو با متر اندازہ میگیریم 174 با دستگاہ 175 176

دستگاه دقیق ترع

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

در صورتیکه دنبال ورزشهایی مثل کشتی و بدنسازی باشه نهایت 180میشه چون از قدش کم میشه به عرضش اضافه میشه اما اگر بره سراغ ورزشهایی مثل والیبال تا190هم میرسه به شرطی که کلسیم کافی دریافت کنه 

16سالشه فک نکنم قدش بلندتر بشه

آخہ با ما دخترا فرق میکنن تا 20 فک کنم رشد دارن

در صورتیکه دنبال ورزشهایی مثل کشتی و بدنسازی باشه نهایت 180میشه چون از قدش کم میشه به عرضش اضافه میش ...

قرص کلسیم بگیریم براش؟