nahid95 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 2990 عنوان پریودی طولانی 194 بازدید | 18 پست من دوهفته پیش پریود شدم خون تیره با بود بعدش قطع شد و باز روز بعد لخته سیاه کم کم می اومد و الان هم خوبم پاکم ولی یهو زیر دلم درد میگیره و خون روشن میاد باز قطع میشه چند ساعت بعد باز اینجوری میشم مشکل چیه 1403/07/20 | 09:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_narges_s عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 2148 حالا شما اینطوری من والا از مرداد ماه همش پریودم یه هفته پاکم بعد دوبار پریود میشم😕😒💔
nahid95 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 2990 حالا شما اینطوری من والا از مرداد ماه همش پریودم یه هفته پاکم بعد دوبار پریود میشم😕😒💔 علتش چیه؟
nahid95 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 2990 عفونت کیست باید چک بشی امروز که جمعه هست فردا هم باید برم سرکار ی روستا که امکاناتی ندارم تا آخر هفته اگ بتونم برم
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8662 حالا شما اینطوری من والا از مرداد ماه همش پریودم یه هفته پاکم بعد دوبار پریود میشم😕😒💔 دکتر نرفتی؟من از شهریور پریودم خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
s_narges_s عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 2148 علتش چیه؟ نمیدونم فک کنم بخاطر ورزشه ایروبیک میرم اینجور شدم تاحالا این سابقه نداشتم
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8662 امروز که جمعه هست فردا هم باید برم سرکار ی روستا که امکاناتی ندارم تا آخر هفته اگ بتونم برم منکه شنبه رفتم دکتر,دوتا آمپول ی. بسته جلوگیری داد ولی هنوز خوب نشدم، خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
s_narges_s عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 2148 دکتر نرفتی؟من از شهریور پریودم نه نرفتم از وقتی کلاس ایروبیک میرم اینجوری شدم
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8662 نه نرفتم از وقتی کلاس ایروبیک میرم اینجوری شدم وایی من سونو واژینال دادم میگه شاید پولیپ داری باید کورتاژ بشی خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
s_narges_s عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 2148 وایی من سونو واژینال دادم میگه شاید پولیپ داری باید کورتاژ بشی شمام مث من اینطوری بودی؟منکه دوران عقدم بچه ام که نداریم..این حرفا زوده برا من🤦🏻♀️
آوان٧ عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 515 نمیدونم فک کنم بخاطر ورزشه ایروبیک میرم اینجور شدم تاحالا این سابقه نداشتم فكر نميكنم به ايروبيك ربطى داشته باشهمنم يه مدت ايروبيك ميرفتم مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد. حكايت بعضى آدماس🤦🏻♀️
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8662 شمام مث من اینطوری بودی؟منکه دوران عقدم بچه ام که نداریم..این حرفا زوده برا من🤦🏻♀️ از شهریور ی سره خونریزی دارم،ب این چیزا که نیست،کاش ی دکتر میرفتی خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
ayfaraz عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 25064 نه نرفتم از وقتی کلاس ایروبیک میرم اینجوری شدم اصلا ربطی نداره والا ما یک عمره ورزش میکنیم شما حتما مشکلی تو رحمت داری گ و ز به شقیقه ربط نداره😁😁