2777
2789
عنوان

حالم به هم میخوره از شوهر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 21 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره یکی پیدا شد که مثل من از بوی سیگار بدش میاد همه جا بوی سیگاره هر موقع هو اعتراض میکنی میگن ...

آخه کاش فقط تنفر بود

اینا ک سیگار میکشم خودشون ک ریه و نفسشونو با سیگار خراب میکنن هیچ ، چند برابر ب اطرافیانشونم ضرر میزنن

شوهرمن اگر بود،یه روزم باهاش زندگی نمیکردم. آلرژی و تنگی نفس شدیید.

من داغون شدم تو این چند ماه نفس برام نمونده بهشم میگم میگه اینهمه آدم سیگار کشیدن زنشون هیچیش نشد تو مشکل داشتی از قبلشم بهونه میاری..

تازه بچه هم میخواد

دکتر هم راحت گفت تا سیگار باشه بچه نیست

من داغون شدم تو این چند ماه نفس برام نمونده بهشم میگم میگه اینهمه آدم سیگار کشیدن زنشون هیچیش نشد تو ...

وافعا سخته.سیگاری می بینم از یک کیلومتریشم رد نمیشم. از ۶صب همین طور سرفه میکنم ،برام یه استکان آب جوش اورده خوردم.آروم شدم

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
من داغون شدم تو این چند ماه نفس برام نمونده بهشم میگم میگه اینهمه آدم سیگار کشیدن زنشون هیچیش نشد تو ...

قشنگ درکت میکنم ما تو خونه نداریم شکر خدا ولی همسایه که سیگار بکشه اول صبح من از بوش بیدار میشم و کلافه 

آره خیلی خونواده ها اتاق پر دوده  سیگاره اصلا براشون مهم نیست ندیدم ژنو بچشون چیزی بگه یا دوست دارن یا میترسن 

قشنگ درکت میکنم ما تو خونه نداریم شکر خدا ولی همسایه که سیگار بکشه اول صبح من از بوش بیدار میشم و کل ...

آره واقعا سخته...من شوهرم اصلا نه سمت سیگار بود ن قلیون و این چیزا...

یکسال پیش اول شروع کرد با قلیون اونم کم ماهی دوبار بعدش کم کم پسر عمه هاش اومدن تو مغزش نمی‌دونم چی خوندن بار اول پیش اونا یبار کشید و فوری خاموش کرد اومد تا دو روز بهش شربت آبلیمو میدادم تا درست بشه 🙁...یبار دیگه هم دوباره اونا کشیدن اینو من یکم ناراحت شدم اخم کردم بهشون مادر شوهرم رفت حرف کرد که آره زن نباید دخالت کنه ب کار مرد و مرد بی عرضه افسارش میده دست اخم و تخم مرد تو گوش شوهرم خوتد قشنگ سری سوم راحت جلو من کشید شوهرم  بعد مادرشوهر خدا نشناسم گفت من بچه م طوری بزرگ کردم خودش حدشو می‌دونه لازم نیست براش حد معین کنین 😐دیگه اینم شده آخر عاقبت بچه ش..

شوهرم خوبه اما وقتی سیگار می‌کشه دیگه انگار خون جلو چشامو میگیره ازش تنفر پیدا میکنم چون بوی سیگار بدم میاد باعث میشه از اینم بدم بیاد