2777
2789
ببخشید عزیزم😂ناراحت نشی یوقت 🙏😑

😞😞😞

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ببخشید ولی خیلی خندیدم🤣🙏😑

خداروشکر خنده یه لبت اومد

توام دعا کن پریود بشم لطفا 😞

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چون اصلا نمی‌خوام یکی دارم 😞😞😞زندگی سخته رابطه محافظت نشده داشتم این ماه امروز موعدم بود خبری نیس ...

میشه خبرشو بدی حامله بودی یا نه خیلی واجبه نتیجه رو بفهمم

لطفا برای حاجتم‌یه صلوات می‌فرستید 🧡❤️

میشه خبرشو بدی حامله بودی یا نه خیلی واجبه نتیجه رو بفهمم

باشه 😞😞😞

اره ولی حس میکنم چیزی که دوست داری نیست و چیزی که دوست داری نیمه دولتی و ازاده

عزیزم قربونت جوابمو بده حالم خوب نیس🥲💔ماه تولدم‌ گلم؟ این‌ همه کارایی ک بخاطر من میکنه واقعا عاشقمه؟ اصلا حسی داره بهم؟ یا فقط میخاد بازیم بده🥲

‌