2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 3522 بازدید | 56 پست
به نظرم مثبته ولي دو سه روز ديگه دوباره امتحان كن كه مطمئن بشي

خداکنه😕توو این 2 سال تا حالا اینطور نشده بود

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بعد استفاده سریع اون هاله افتاده مثبته مبارکه عزیزم

اره سریع افتاد همون لحظه

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
😕😕پس منفیه

چون پنج روز مونده نمیشه گفت.واسه من یه سایه بود هم خودم دیدم هم شوهرم خیالم راحت بود که مثبته ولی فرداش پریود شدم.ایشالا که واسه شما اینجور نشه و روز به روز پررنگ تر بشه.کلا بی بی چک زود گذاشتن اشتباهه آدم نمیدونه خوشحال باشه یا ناراحت.من  هفت روز قبل از پریود شروع کرده بودم

جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست
چون پنج روز مونده نمیشه گفت.واسه من یه سایه بود هم خودم دیدم هم شوهرم خیالم راحت بود که مثبته ولی فر ...

اره منم این ماه خیلی زود زدم چون حالت تهوع داشتم شبا  خداکنه که مثبت باشه دعا کنید بر

اینکه منفیه.ولی خب زمان خوبی تست نزدی.

ازمایشم الان الکی نری ک اگ باردار باشی بتات پایینه دوباره باید تکرار کنی

قشنگ صبر کن یه روز ک تأخیر داشت هم تو ادرار مشخص میشه هم صدرصد خون

معمولا کسایی ک تازه اقدام کردن صبر کردن سختشونه

اره منم این ماه خیلی زود زدم چون حالت تهوع داشتم شبا  خداکنه که مثبت باشه دعا کنید بر

انشالله که مثبته.امیدت به خدا باشه عزیزم.چند ماهه اقدام گردید؟

جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست
مطمئنم مثبته من اون هالرو واضح میبینم امروز بری آز بدی بتات بالاس برو بعد بیا خبرتو بهمون بده خوشحال ...

وای خداکنه😍بعد از ظهر ازمایشگاه بازه؟

اینکه منفیه.ولی خب زمان خوبی تست نزدی. ازمایشم الان الکی نری ک اگ باردار باشی بتات پایینه دوباره با ...

من دو ساله اقدام کردم عزیزم نمیدونم حالا ازمایش میدم ببینم جوابش چیه