2777
2789
عنوان

طبیعیه یا نه؟!😕

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 52 پست
ولی سر سینه هام سوزش نداره میترسم باردار نباشم

منم سوزش نداشتم که

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
اگه لکه بینی چیزی نداری نه ولی خب استراحت کن به خودت فشار نیار

نه لکه بینی که خداروشکر ندارم

امروز مهمون دارم😭😭😭😭

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه لکه بینی که خداروشکر ندارم امروز مهمون دارم😭😭😭😭

خیلی خطرناکه تو الان باید استراحت کنی جنین الان خیلی پایینه و هنوز جاش محکم نیست استراحت کن عزیزم.ان شاءالله بارداری

خدایا امیدم به تو هست  
خیلی خطرناکه تو الان باید استراحت کنی جنین الان خیلی پایینه و هنوز جاش محکم نیست استراحت کن عزیزم.ان ...

باردار که هستم عزیزم.دیروز ازمایش دادم مثبت شد.

ممنون سعی میکنم از همسرم کمک بگیرم😊

بچه ها چطوری اسممو عوض کنم.زیر تیکر بارداری چطور متن نوشتیین

اسم فکرکنم عوض نمیشه

متن زیر تیکر اسمش امضاس. برو توی پروفایل. تنظیمات. امضای من

مراقب خودت باش، به شوهرت بگو کمکت کنه، از مهموناتم کار بکش     مشکلی پیش نمیاد انشاالله ن ...

ممنون عزیزم. انشاالله

خانمی چند روز عقب افتاد پریت؟

دیروز یک روز تاخیر داشتم که بی بی چک و ازمایش مثبت شد

آخه میگفتن علائمش سنگینی و درد سینه و احساس تیر کشیدن و حساس شدن نوک سینه به وجود میاد

واسه من فقط سنگینه و یوقتایی تیر میکشه

خانمی مگه هفته چهارم ازمایش نشون میده ؟؟شما از روز اول قاعدگی هفتتو میشماری؟

اره عزیزم هفته ی بارداری رو از روز اول اخرین پریودی حساب میکنن