2777
2789
عنوان

کیا با شهدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 179 پست
یهویی دلم برای شهید ابراهیم هادی تنگ شد، امشب باهاش قهر کردم،دعوا کردم ، ولی الان دلم تنگ شد، خوش به ...

عزیزم 💔

منم نمیتونم برم سر مزارش خیلی دورم بعدم ایشون مزار که نداره مفقوده یه یادمان داره فقط

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یهویی دلم برای شهید ابراهیم هادی تنگ شد، امشب باهاش قهر کردم،دعوا کردم ، ولی الان دلم تنگ شد، خوش به ...

وای دلم گلزار شهدا خواست 

شهید ابراهیم هادی..شهید پلارکی..شهید چمران و باهنر..وای

زرافهی بابا

عزیزم 💔منم نمیتونم برم سر مزارش خیلی دورم بعدم ایشون مزار که نداره مفقوده یه یادمان داره فقط

می‌دونم ولی باز یه جایی هست بری یه دل سیر گریه کنی

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

اره خیلی

یک بار یه نفر اومد تو خوابم بهم گفت تو یه روز یار امام میشی گذشت و گذشت تا اینکه عکس شهید تو راه کربلا وصل کردن به کیفم برای به نیت شهدا قدم برداشتن گفتم این همونی بود که اومد تو خوابم فهمیدم اسمش مصطفی صدری زادس از اون موقع به بعد خیلی برام عزیز

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧
من سر مزار حاج قاسم خیلی میرم خیلی با صفاسکلا گلزار شهدای کرمان انگار یه تکه از بهشته🙃

خوشبحالت

سلام منم برسون 

بگو خیلی دوستش دارم 

عاشق کتاب خودنویس ش هستم 

بگو با همه جمله های کتابت زندگی میکنم

من سر مزار حاج قاسم خیلی میرم خیلی با صفاسکلا گلزار شهدای کرمان انگار یه تکه از بهشته🙃

ولی رفتی تو رو خدا منم یاد کن بگو آقا رسمش نیست دوبار اومدی بخوابم اما جواب نامه رو‌ندادی، باز بیا بخوابم جواب نامه رو بده

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن