2777
2789
عنوان

همسرم 10 روزه یک پیام کوچیک هم نداده

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 26 پست

همونابهش یا میدن.بچتونندازدیگه بزرگ شده امیدوارم باقدمش این دنیاروبرای مادرش گلستان کنه...ببین دخالت توی زندگی مردوازاین روبه اون رومیکنه.خدایه صبری به شمابده یه عقلی به اون نادان تادوست ودشمن زندگیشوبشناسه....چی بگم والله ایناازمرگ اون دنیانمیترسن توی زندگیادخالت میکنن وبدراهی میدن به بچشون

قبل مشخص شدن جنسیت بچه هم حرفی از جدایی میزد؟!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول که بچتو ننداز گوه اضافه خورده یه سوال رفتید شهر دیگه جهاز خودتو نبردی که رو قالی مادرشوهر پا بزا ...

نه عزیزم جهازم خونه خودم بود طبقه بالای مادر شوهر، یخچال چیزا دست دوم بود فرستادن خیلی منت می زاشتن من بهم برخورد و پدرم همه رو نو گرفت. 

نه عزیزم جهازم خونه خودم بود طبقه بالای مادر شوهر، یخچال چیزا دست دوم بود فرستادن خیلی منت می زاشتن ...

جهازت مونده هنوز خونه مادرشوهرت 

دوباره بابات وسیله خریده برات 

برای همینه گفتن ببین چه  تخم دو زرده ای هستیم که اینطور خرج میکنن برامون اونا نمی گن برای دختر  خودش بوده میگن برای ما بوده 

حالا دوتا جهازو در اصل بردار تا حیف و میلش نکردن تا بچه به دنیا بیاد 

اگه گفت زندگی کنیم اول تعهد بگیر اگه گفت جدا شیم باز تعهد محضری که اصلا سراغ بچه رو نگیره نیاد بگه بچه دو بده 

جهازت مونده هنوز خونه مادرشوهرت دوباره بابات وسیله خریده برات برای همینه گفتن ببین چه تخم دو زرده ا ...

همین کار می خوام بکنم عزیزم یک ناخن گیر هم نمی زارم.....واگذارشون به خدا. 

منم همین دوران شماروگذروندم خیلی خیلی سخت بود چکارکردی من دارم باهمسرزندگی میکنم واون جونش برادخترم ...

عزیزم من همسرم هنوز قهره، و دخترم ماه دیگه به امید خدا دنیا میاد. 

2790
2778
2791
2779
2792