2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دعوا زیاد دارید ولی آخرش ب هم میرسین ولی سختی زیاد دارین ک به هم برسین

اره دعوا بشدت زیاده

تمامش هم سر اینه که نمیاد خاستگاری و همش میگه بعدا

الان هم کات کردم باهاش

بنظرت دلتنگ میشه و دست از لجبازی برمیداره؟

اره دعوا بشدت زیادهتمامش هم سر اینه که نمیاد خاستگاری و همش میگه بعداالان هم کات کردم باهاشبنظرت دلت ...

سر ب سرش نزار تا لجبازی نکنه تو هرچی بگی اون هی باهات لج میکنه و باعث دوری میشه 

وهمیشه باهاش با محبت حرف بزن و باحرفات و کارات کاری کن ک وابسته ات بشه و نتونه ازت دل بکنه چون شاید کارایی ک کردی دلسردی کرده ک دوری کنه

پنج نفر نیستم ولی اگ جواب بدی دمت گرماونی ک تو ذهنمه عاشقم میشه؟

اره ۴ یا ۵ وعده طول میکشه ولی با مغزت ک بهش انرژی میفرستم عاشقت میشه و ب بهم نزدیک میشد و احتمالا ازدواجم دارین ۹۰درصد ازدواج دارین

اره ۴ یا ۵ وعده طول میکشه ولی با مغزت ک بهش انرژی میفرستم عاشقت میشه و ب بهم نزدیک میشد و احتمالا از ...

اسمشو نیازه بگم ک حستون دقیق تر بشه؟🥺

واقعا ذوق کردممممم🥺😂😍دمت گرمممم🫂🫂🫂

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره