2777
2789
عنوان

حقوق معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر خودم معلمه 14 دریافتیشه سراسر تابستون هرروز مدرسه بود 11سال هم سابقه داره

آره منم گفتم فامیلمون با 29 سال سابقه23 تومن بهش میدن

یه عده فکر میکنن اگه تابستون میرفتن

50 تومن بود همش میگن سه ماه تعطیلن😐😐😐

توکل بر خدایت کن/ کفایت می کند حتما👌

من نگفتم حقوق زیادیه ولی گفتم شغل تضمین شده ایه

چه تضمینی عزیزم این همه سال کار کنی

واسه هیچ تازه باز نشسته هم که میشن

حقوقشون کمتر میشه

آره منم گفتم فامیلمون با 29 سال سابقه23 تومن بهش میدنیه عده فکر میکنن اگه تابستون میرفتن50 تومن بود ...

اره دقیقا همینطوره معلما هم تابستون کلاس جبرانی داره شهریور دوباره درگیر ارزشیابی بچه هایی که نیاز به تلاش گرفتن ثبت ارزشیابی و هزااار کار دیگه ما خودمون تابستونا با هزینه شخصی روزی پنج ساعت کلاس و کارگاه شرکت میکنیم ولی بقیه که نمیبینن این چیزا رو... در طول روز تا نصف شب درحال بررسی تکلیف و اماده کردن دست ورزی و تدریس فردا و جواب والدین و رفع اشکال شاگرداییم 🤯🤯

شما نفستون از جای گرم درمیاد! مردم واسه ماهی ده تومن دارن از جون مایه میذارن

دیگه کافیه خانم حرف بی ربط هم نزن

مقایسه می کنی مشکلی حل نمیشه

اگه اینطوره خیلی ها بیزحمت 

کلی پول میزنن به جیب

حرف من نا برابری و بی عدالتی هست

طرف واسه ده تومن باید جون بده

یکی هم مفت بخوره سرمایه ی کشور

واسه یه دسته است مردم عادی حقی ندارند

هیچکس از معلم بیشتر از جون مایه نمیذاره خستگی جسمی رفع میشه ولی فرسودگی روحی روانی آدمو نابود میکنه

عزیز مادر و پدر خود منم معلمن به خدا بیشتر ندونم کمتر هم خبر ندارم منتها هم من و خواهرم هم مادر و پدرم خیلی راضی هستن نمیگم خیلی درآمد زیادیه ولی ما هیچ وقت کمبود نداشتیم خدا رو شکر 

اره دقیقا همینطوره معلما هم تابستون کلاس جبرانی داره شهریور دوباره درگیر ارزشیابی بچه هایی که نیاز ب ...

میدونن ولی نمیخوان قبول کنن

عزیز مادر و پدر خود منم معلمن به خدا بیشتر ندونم کمتر هم خبر ندارم منتها هم من و خواهرم هم مادر و پد ...

دردی احساس نکردی چون مادرت هم سر کار بود

اگه بابات تنهایی کار میکرد متوجه می شدی چقد

سخته 

دردی احساس نکردی چون مادرت هم سر کار بوداگه بابات تنهایی کار میکرد متوجه می شدی چقدسخته

من شما رو ول کردم دیگه هم ریپلای نکردم شما ول نمیکنی منم حرفی از آقایون نزدم گفتم درآمدش برای یه خانم بد نیس

شما مشکلت چیز دیگه اس 

ناعدالتی هم تقصیر من نیس 

میخوای ادرس بدم بیا یه دور منو بزن خالی بشی قشنگ

عزیز مادر و پدر خود منم معلمن به خدا بیشتر ندونم کمتر هم خبر ندارم منتها هم من و خواهرم هم مادر و پد ...

دوست عزیزم پدر منم معلم هستند و وضع ما در بالاترین سطح بوده ولی الان و با این تورم معلمین قدیمی و جدید ابدا قابل مقایسه نیستند... ما الان جز دهک های پایین هستیم و فقط میتونیم خرج خوراکمون رو بدیم نه حتی اجاره و ماشین و خرید خونه ولی پدرم با همین حقوق معلمی در جامعه کوچک خودمون پولدارترین آدم بوده اون زمان... شما که باید بهتر بدونین دیگه

من شما رو ول کردم دیگه هم ریپلای نکردم شما ول نمیکنی منم حرفی از آقایون نزدم گفتم درآمدش برای یه خان ...

نفس تو ازجای گرم در میاد نه من

حرف مفت میزنی بدت هم میاد

کسی جوابت و بده

چرا ما رو با پول پارو کن ها مقایسه نکردی