2777
2789
عنوان

شوخی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2415 بازدید | 46 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم چرا بقیه میگن عادیهمن بودم جرش میدادماین چ طرز صحبت با یه دختره؟ هرچند دگ گذشته‌ رفته بهتره ...

خداروشکر یکی درکم کرد داشتم فکر میکردم من مشکل دارم .. حرف زدن هم شعور و شخصیت میخواد . 

خداروشکر یکی درکم کرد داشتم فکر میکردم من مشکل دارم .. حرف زدن هم شعور و شخصیت میخواد .

عزیزم رفتارهای جنتل لیدی یاد بگیر تا اونم یاد بگیره احترامتو نگه داره

رفتار با مرد خیلی سیاست میخاد 

تاپیکهای دختر_گرانبها رو بخون

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
منم دقیقا دبیرستانی بودم باهاش دوست بودم

من یه بار رفتم مدرسه ی دخترم دبیرستانیه... بعد چند تا دختره تو حیاط مدرسه دقیقا یه دختر همین حرفو به یه دختره دیگه گفت... انگار یه نوع تیکه کلامه و خیلیم استفاده میکنن از این حرف چون بعدها از یکی دونفر دیگه ام شنیدم😐

من یه بار رفتم مدرسه ی دخترم دبیرستانیه... بعد چند تا دختره تو حیاط مدرسه دقیقا یه دختر همین حرفو به ...

دوست ها بگن عادیه ولی یه پسر به دختر بگه بنظرم بی ادبیه

احتمالاً الان تو دوران pms هسی ک یاد این‌چیزا افتادی

اره دقیقا 😂😭گرفتار شدیم 

همیشه همین موقعا کلی فکر و خیال میکنم

مخصوصا الان نامزدم سربازیه بیشتر به خاطرات و کار هاش فکر میکنم واسه خودم تجزیه تحلیل میکنم

اره دقیقا 😂😭گرفتار شدیم همیشه همین موقعا کلی فکر و خیال میکنممخصوصا الان نامزدم سربازیه بیشتر به خ ...

طبیعیه بهش فکر نکن حتما اونقد خوبی داشته ک باهاش ازدواج کردی، تو این دوره معمولا ذهنت هی میاد میگ فلان چیزو یادته؟اون یکی چیزو چی اونو یادته فلانی چکار کرد باهات؟ادمو دیوونه می‌کنه 😂

طبیعیه بهش فکر نکن حتما اونقد خوبی داشته ک باهاش ازدواج کردی، تو این دوره معمولا ذهنت هی میاد میگ فل ...

اره خداروشکر غیر این موضوع آدم خوبیه واقعا دوستش دارم .. میزارم به حساب این که هرکی یه جاهایی یه حرفایی میزنه بدون منظور و اشتباه میکنه..

دقیقااا😂

چه جور یه عده میگند بی جنبه نباش 

عادیه 

و فلان 

یعنی چی عادی 

یعنی با هر دختری دوست شده ازین چیزها گفته 

یعنی گوشها این قدر آشناست با این کلمات که عادیه

حرفش زشت بود ولی حالا نامزد کردی اگر فقط یک بار بود دیگه کوتاه بیا و نادیده بگیر 

شاید ناخودآگاه بود