2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این پسر چیه❓🥹❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 32 پست
نه نه عزیزم نمیگم درک می‌کنم 😂 میگم فقط بنظر شما این آدم پخته ایی می تونه باشه ؟

قطعا این که درکش بالاس خیلی خوبه

چون واقعا پسری که با درک و فهم باشه خصوصا در مقابل یک زن، زیاد نیست

ولی زیاد اکلیلی نشو

خیلی چیزای دیگه مطرحه تا مجموعه کاملی از یک شخص بهت بده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نه عزیزم نمیگم درک می‌کنم 😂 میگم فقط بنظر شما این آدم پخته ایی می تونه باشه ؟

شاید پخته باشه ولی مهمتراینکه حتما خیلی دوست داره که این کارو کرده

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

الان خوبه آیا بعدازدواج همینطوری بمونه خوبه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پسر خوبیه ولی حس فیلم بازی کردن بهم دست داد 😂

حرفش خیلی گنده به نظر میومد 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

فکر کنم من خیلی عجیبم ۲۳ سالمه از همون اوایل خیلی روزاشده از درد شدید از حال رفتم ولی حتی خواهر دوقلوم و مامان هم نفهمیدن هنوزم قایمکی نوار برمیدارم انقدر منتظر میمونم خواهرم از اتاق بره بیرون 

چجوری به پسر غریبه خودتونو لوس میکنین و میگین نیاز دارم😐

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

2790
2778
2791
2779
2792