2777
2789
عنوان

چنگ کشیدن گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 41 پست
همون موقع باید میبردی هر چی بود الان گذشت نوه عمه ام گربه چنگش زد مشکل پوستی پیدا کرده

مشکل پوستی اگر می خواست پیدا کنه تو این چند ماه می کرد 

از هاری می‌ترسم.خودمم وسواس بیماری دارم چند روز بود داشتم خودمو کنترل می کردم که باز شروع شد

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا مگه گربه هاری داره؟فکر کنم واکسن کزاز میزنن برا چنگ گربه

اره همه پستانداران دارند

فقط ۹۹ درصد مبتلا مال سگه

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
از نظر چنگ گفتمتوی مرکز بهداشت به داداشم گفتن حتی اگه جوجه یا مرغ هم چنگت زد باید بیایی بهداشت

خب در کل حیوونا باکتری و میکروب دارند اما هاری فقط تو پستانداران به وجود میاد

نمی دونم واقعا چیکار کنم تو ایران هم جایی برای جواب دادن به این سوالات نیست

اورژانس

اورژانس زنگ میزنم گزینه اعلام حادثه و در خواست اورژانسش فقط کار می کنه

نمی دونم واقعا چیکار کنم تو ایران هم جایی برای جواب دادن به این سوالات نیست

وا ینی مثلا ترکیه یا امریکا جای جواب دادنه؟

این همه پت شاپ هست برو بپرس ازشون

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
فقط پستانداران هاری دارند

فکر کنم فوبیا جوجه داره🐥😆

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

وا ینی مثلا ترکیه یا امریکا جای جواب دادنه؟این همه پت شاپ هست برو بپرس ازشون

از پت شاپ در مورد هاری بپرسم؟

تو اروپا و امریکا تقریبا ریشه کنه نیازی به جواب دهی نیست

2790
2778
2791
2779
2792