2777
2789
من هم فوریت خوندم هم بهداشت حرفه ای اولا نترس از قدمی ک برداشتی اصلا هم اینطور نیست اما فوریت راحت ...

مرسی نه تهران و کرج نیستم  امیدوار شدم  🌹

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا خودش کمکتون کنه. منم خانوادم خیلی تو مضیقن. اونقد غصشونو میخورم اما کاری هم از دستم برنمیاد. ط ...

هعی 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

اون واسه کسی هستش که سابقه کارش زیاد باشه و موهاش سفید شده باشه

نه منظورم به اون ۳۰ تومن بود که گفتن با این حساب کارمندان همه زیر خط فقرن

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

گوه خوردن من یه نفرم ۱۰ اجاره میدم ۴ قسط میدم می مونه ۱۱ تومن به لباس بدم به خورد و خوراکم برسم پس ا ...

موافقم مخارج بالاس

ما سه نفریم حقوق همسرم ۲۰ تومنه نمیگم رفاه داریم اما سخت هم نمیگذره البته مستاجر نیستیم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

11تومن قسط میدیم

8تومن فقط خوردوخوراک

نه گوشت نه تنقلات نه مسافرت 

چهار نفریم سال تا سال لباس نمیتونیم بخریم 

حسرت همه چیم مونده تو دلمون خودمون به جهنم ازرو بچه ها شرمنده ایم خدارو شکر خونه داریم

11تومن قسط میدیم8تومن فقط خوردوخوراکنه گوشت نه تنقلات نه مسافرت چهار نفریم سال تا سال لباس نمیتونیم ...

دقیقا وضعیت ماهم مشابه شماست