2777
2789
عنوان

گوشی ایفون 16

| مشاهده متن کامل بحث + 16555 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چیکار کردن؟ پروفایل گرفتی؟ بگو‌منم انجام بدم

باور کن نمیدونم..من خودم انجام ندادم همونجایی ک گرفتم واسم انجام داد،یسری کد و اطلاعات وارد کرد..از وقتیم گرفتم مشکل آنتن نداشتم،ن آنتن ن اینترنت

من ۱۳ پرو مکس خریدم خیلی هم راضیم هرچند میتونستم‌با پولش ۱۶ هم بخرم ولی رسما فاقد ارزشه فقط برای کلا ...

دقیقا منم به همین فکرم چون وقتی کارایی نداره ما ک بلاگر نیستیم حتما بروز ترین گوشی دستمون باشه بعد ایفون ۱۳ و ۱۶ چقدر مگه فرقشه تهش

من ۱۳ پرو مکس خریدم خیلی هم راضیم هرچند میتونستم‌با پولش ۱۶ هم بخرم ولی رسما فاقد ارزشه فقط برای کلا ...

قطعا ۱۶ که‌نمی‌تونستی‌بخری‌با‌پولش و‌خوب حتی ۱۵ رو‌نمی شه با ۱۳ مقایسه کرد از لحاظ کیفیت هر دو شو داشتم من. ولی خوب‌تنها حسنی‌که ۱۳ داره آنتن هست 

قطعا ۱۶ که‌نمی‌تونستی‌بخری‌با‌پولش و‌خوب حتی ۱۵ رو‌نمی شه با ۱۳ مقایسه کرد از لحاظ کیفیت هر دو شو دا ...

داداش من ۱۴ داشت 

فروخت رفت ۱۱ گرفت 

بنظرم فقط دوربینش فرق میکنه کیفیتی😂