2777
2789
عنوان

اونایی ک بچه پنج ساله دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 19 پست
پسر بزرگم الان 7 سالشه. تقریبا از 3.5 سالگی ظهرا نخوابیده. الان هم فقط هفته‌هایی که صبح مدرسه‌س ظهر ...

دخترم سه سالشه اون راحت میخابه اگ ظهر نخابه اذیت میکنه تا شب

پسرم 11/12 شب میخابه 8/9 صبح بیدار میشه باز ظهر در حد یه ساعتی میخابه اونم ب زورررر

ی روز ی ساعت زودتر از خواب بیدارش کن در طول روز خستش کن بازی پارک یا هرچی شب ساعت ۱۰ بخابونش 

صبحشم ۹ بیدار کن بعداظهر ا هم نخابیو مشکلی نداره ک نمیدونم اگرم دوس داری بخابه باز باید خسته ی مدت بعد عادت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من از مهرمیره پیش دو

عسرسه تا5معمولا میخابه و شبم هروقت برقارو خاموش کنم اوکیه

اینم بگم جدای از پارک و مهمونی باباش خداروشکر خیلی پایه اشه و تو خونه خیلی باهاش بازی میکنه

خداجونم حافظ خونوادم باش

دخترم سه سالشه اون راحت میخابه اگ ظهر نخابه اذیت میکنه تا شب

آره پسر کوچیکه‌م اگه ظهر نخوابه هم بداخلاقه هم یهو می‌بینی یه گوشه خوابش برده. 

یه مطلبی توی نت خوندم یه بار که از 3 سالگی دیگه بچه‌ها نیاز به خواب ظهر ندارن. پسر بزرگم 3 سالش که شد دیگه ظهر برا خواب اذیت میکرد. با یه بدبختی می‌خوابوندمش. ولی بعد چند ماه دیگه خسته شدم و ول کردم. اصلا اذیتم نکرد. 

آره پسر کوچیکه‌م اگه ظهر نخوابه هم بداخلاقه هم یهو می‌بینی یه گوشه خوابش برده. یه مطلبی توی نت خوندم ...

من میترسم از الان به زور بخابونمش سال دیگ ک پیش رفت برنامه خابش ب هم بریزه اذیت شه تو مدرسه