2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 24 پست
نه هیچی نداره پدرش ۲تا مغازه داره که منتظر بفروشه شاید بهش چیزی بده

نکن از من بشنو ک تجربه دارم ...عشق نمیشه یه لقمه نون بزاری سره سفرت ...‌فک کردی اینایی ک زن و شوهرن عاشق همن؟؛  یه رابطه رو پول نگه میداره توی همین سایت روزی چند تاپیک طلاق بخاطر وضع نابسامان زندگی زده میشه! 

عقلانی فک کن 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حق داری ببین نمیگم تقصیره پسرس ها ..ولی زندگی با پول میچرخه ...درست تصمیم بگیر گول احساساتو نخور ... ...

وای که شما دخترا پول .ماشین .خونه .طلا  پس احساس چی عشق وعلاقه ؟کاشکی بری از اون خانمایی که همسر پولدار دارن بپرسی؟ !ولی دریغ از توجه .عشق وعاطفه .ودوست داشتن که می گن کاشکی همه این مادیات نبود یه خرده بهم توجه می کرد دوسم داشت !علاقه نشون می داد ....

وای که شما دخترا پول .ماشین .خونه .طلا پس احساس چی عشق وعلاقه ؟کاشکی بری از اون خانمایی که همسر پول ...

خوب عرض کنم خدمت شما ک بنده ۱ سکه مهرمه ...با کمک من و کار کردن من با همسرم وسایل خونه گرفتیم ....وقتی پول باشه عشق و علاقه هم هست نه اینکه زن چشمش به وسایل بیرون بیفته و چون شوهرش نداره نخره براش .خوب تا کجا میتونه احساسش رو سرکوب کنه؟! تا کجا میتونه بگه ن من این ماه چیزی نمیخرم؟! ...ولی وقتی پول باشه با خیال راحت میره خرید و مرد هم از اینکه می‌تونه نیاز همسرشو تامین کنه خوش حال میشه.....گذشت اون زمان..شما بری سوپری یه نایلون جنس بخری به فروشنده میگی وایسین برم عشق و علاقمو بیارم ..یا کارته پره پولتو میکشی؟! 

تازشم این بنده خدا میگه پسره ۳۰ سالشه هیچی از خودش نداره؟! خوب این آقا پسر کی میخاد حدالقلات زندگی رو‌جور کنه؟! اصلا آیا جور میشه؟! 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

میگی چیکار کنم؟

رک بهش بگو .بگو منم دوستت دارم ولی دوست داشتن همه چیز نیست شما الان ۳۰ سالته حدالقل باید ۲ سال بی وقفه کار کنی تا بتونی طلا ..جهزیه...اجاره خونه ...بخری !.‌تازه با این وضعی ک گفتی اگر بتونه بخره ....عاقل باش یه زن نمیتونه از علایقش بگذره ؟! زن لباس خوب میخاد آرایشگاه ..یه کلاسی چیزی ..یه سفری....اگر میخوای تبدیل به یه زن افسرده بشی که بخور نمیر زندگی میکنه بسم الله 

دقیقا حرفمو فقط تو میفهمی 😔

نکن پس گوش نده وقتی با یکی نمیگم پولدار با یکی ک حدالقل یه شغل که از وظایف اولیه مرده ازدواج کنی زندگی خوبی خواهی داشت ..دلت نمیخاد یه مادر شاد باشی ؟! ..یا دلت میخاد مادری باشی ک از علایق خودش میگذره پول خرج نمیکنه میگه این ماه این برای دخترم .....خدا عقل داده ...باور کن بعد ازدواج علاقه هم ب وجود میاد عشق هم میاد چ بسا عشق بعد ازدواج خیلی دوامش از عشق مجردی بیشتره ...

ببخشید من نگفتم پول بده ولی وضع جامعه مارو می بینید  زندگی همه سخت شده  توروم  بالا زندگی همینه بالا وپایین داره   مردوزن باهم ودرکنارهم زندگی می سازن با عشق وعلاقه نه با توقعات بالا  اینو هم بگم زندگی که توشه مردوزن بهم دیگه توجه نکنن مرد به زن علاقه نداشته باشه به همسرش گل نخره و  کمک همسرنکنه فاتحه این زندگی رو باید خوند