2777
2789
اره بخدا خودمم صورتم پر بودا

وقتی میری قبلش نگاه کن ببین از اون ده سیسی ها تا کجا پره بعدشم نگاه کن ببین چقدرش کم شده اون تک سیسی ها هم که همشون باید بسته بندیش خودش باز کنی معلوم میشه چندتاش خالی شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میری قبلش نگاه کن ببین از اون ده سیسی ها تا کجا پره بعدشم نگاه کن ببین چقدرش کم شده اون تک سیسی ...

جلو خودم باز کرد،،،،بعد من چشامو بستم موقعی ک میزد،،،ینی همشو نزده واسم؟؟

هاکان💙پسرِ مامان
جلو خودم باز کرد،،،،بعد من چشامو بستم موقعی ک میزد،،،ینی همشو نزده واسم؟؟

میدونی باید ببینی اون سورنگ یک سیسی وقتی داره از ده سیسی میکشه بیرون کامل پرش میکنه یا نه این ژل کلا خیلی کلک میشه زد

بهترینش اینه اون ده سیسی بزرگه رو قبل و بعدش چک کنی 

وایی خانوما من امروز رفتم ژل صورت بزنم گفتم گرد باشه و گونه خانمه گف ۱۲ سی سی اما انگار هیچ نزدم۸ملی ...

12 سیسی ژل کم تر از ۱۰ تومن نمیشه ها اشتباه نمیکنی؟

شاید ۸ سیسی ۱۲ تومن بوده

وایی خانوما من امروز رفتم ژل صورت بزنم گفتم گرد باشه و گونه خانمه گف ۱۲ سی سی اما انگار هیچ نزدم۸ملی ...

مطمئنی پزشک بوده؟!

من اسفند پارسال یه سی سی ژل زدم ازم ۱۴ میلیون گرفتن

فقط یه سی سی

مطمئنی پزشک بوده؟!من اسفند پارسال یه سی سی ژل زدم ازم ۱۴ میلیون گرفتنفقط یه سی سی

من دوستم وارد کننده ژل هست بهم میگه کیلینکا چند برابر قیمتی که از ما میخرن به مشتری میفروشن 

دقت اگه کنی خودت ژل بخری ببری پیششون واسه تزریق قبول نمیکنن

من دوستم وارد کننده ژل هست بهم میگه کیلینکا چند برابر قیمتی که از ما میخرن به مشتری میفروشن دقت اگه ...

خب دستمزد میگیرن

من فیلری که خودم زدم قیمتش ۸ تومن بود

دو تومن هزینه سونوگرافی صورت گرفت که یه وقت نزنه تو رگ و نکروز شه

۴ تومن هم دستمزد