2777
2789
حتی اگ از حرص ترکیدی واکنش نشون نده دختر اگ بتونی آرامشت رو حفظ کنی و واکنش نشون ندی ینی هیچی نگی و ...

ینی  صد برابر حرصی ک میخواستن بهت بدن ب خودشون برمیگرده بعدشم بی خیالت میشن میگن این هرکاری هم کنیم عین خیالش نیس دستمونو میخونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا حرص نمی خورند فقط منم که خودم را داغون میکنم

چرا یه راه میگم چون جاریم اونطوره خودشو زده به اون راه که من حرف حالی نمیشم هر چی میگن فقط میخنده مثلا نمیفهمه اونا دارن تیکه میندارن ولی ببین حالا اون چه جور حرص در میاره هی میگه فلان چی خریدم از ۱۰۰ تومن ۱۰ تا هر رنگشو فلان چی دیشب خوردبم به شوهرمم میگم هر حمعه بگیر خونه مامانم اینا شوهرم خیلی غذا خورد یا مامانمم برداشتیم رفتیم بیرون شوهرم بهم اونطور گفت الکی در حالی که حرف نزده شوهرش اصلا یا من به حالت دستوری میگه فلان چی گفتم تا شوهرش میاد میره جلو دست میده پشتش بالش میذاره بعد الکی میگه هر چی شوهرم بگه درحالی که کار خودشو مبکنه ابنا هم میترکن خودشون هزار بار گفتن ب من

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😭😭😭چیکار کنم؟؟

هرچی حرف میزنن لبخند بزن در مقابل چرت تریناش یا اصلا گوش نده وسط حرف پاشو برو اون یکی اتاق یا خیلی ناراحت میشی بهشون ربط نداره مستقیم بگو ناراحت شدم دوست ندارم تکرار بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا یه راه میگم چون جاریم اونطوره خودشو زده به اون راه که من حرف حالی نمیشم هر چی میگن فقط میخنده مث ...

دیگه حتی نمی خوام ببینم شون که بخوام این کارها را بکنم کم آوردم از دستشون خسته شدم

دیگه حتی نمی خوام ببینم شون که بخوام این کارها را بکنم کم آوردم از دستشون خسته شدم

نترس منم امشب خونه جاریم اینا بودم همین که زیاد میخنده هی حرف و تیکه میپرونه رو اعصابمه انقدر خودشو خوب جلوه داده به شوهرمم میگم میگه نه خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نترس منم امشب خونه جاریم اینا بودم همین که زیاد میخنده هی حرف و تیکه میپرونه رو اعصابمه انقدر خودشو ...

امان از دست این پوست میش که تن شون میکنند در صورتی که گرگ اند