2777
2789
عنوان

خونه رو چ دکوری بچینم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 25 پست
بعضیا ظرف مجسمه گل

خودمم ساده میپسندم چون مخام شلوغ نشه فکرم درگیرعشه

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن ت رنگ و اینا موندم بیشتر فک میکنم بیشتر سخت میشه😂

ببین خونه ما ۵۰ متره خودم از رنگ روشن برای فرش و مبل استفاده کردم مبلام کلاسیک بود هزینه عوض کردن نداشتم به خاطر همین فقط ال چیدم ولی شما مینیمال بگیر اونم رنگ روشن و یک رنگ ...به جای جلو مبلی دو تا اصلی بگیر ...تا حتی المقدور از دکوری و تزیینات کمتر استفاده کن از زیر کابینت به عنوان انباری استفاده کن 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

خودمم ساده میپسندم چون مخام شلوغ نشه فکرم درگیرعشه

ی دکوری های مینیمال هست ک ظریف و زیبان اونا خوبن 

گلهای قشنگ تو شیشه های کوچکن اونام خوبن من دوست دارم

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
چند متره عزیزم‌

والا نمیدونم 😂ولی مثلا دو تا فرش ۱۲ حال دوتا اتاق فرش ۹ میخوره اشپز خونه هم اندازه اتاقا همون 

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

ی دکوری های مینیمال هست ک ظریف و زیبان اونا خوبن گلهای قشنگ تو شیشه های کوچکن اونام خوبن من دوست دار ...

اعع کاش عکسشون بود میدیدم

اعع کاش عکسشون بود میدیدم

تو گوگل میتونی مدل های مختلق دکوری های مینیمال رو ببینی 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
اینکه کوچیک نیست ما حال ۱۲متری میخوره ولی ۷۴ متره خریدن نمی دونی چند متره

من تازه ۴ روزه عقد کردم این مدتم مشهدیم رفتم شهرمون مستقیم میریم وسیله بگیریم بریم سر خونمون و از قبل خونه رو داشت همسرم نمیدونم دقیق 

تو گوگل میتونی مدل های مختلق دکوری های مینیمال رو ببینی

مرسی