2777
2789
عنوان

ریدم تو بچه ریدم تو هیکل خودم ک بچه زاییدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3168 بازدید | 114 پست
خدا برات حفظش کنه عزیزم ولی رو هر بچه ای سیستمی جواب میده در ضمن چیزایی ک گفتید رو من نگفتم فقط گفتم ...

من نگفتم شما گفتم اتفاقا همه گفتن. چی بگم نمیشه قضاوت کرد من ادامش زیادی داشتم اون تایم هم مادر شوهرم رفته بود خدارو شکر آلمان خونه دخترش. کتاب هم زیاد خوندم کتاب به بچه ها گفتن از بچه ها شنیدن هم بخون عالیع الان عکسشو میزارم مترجم همین باشه خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا برات حفظش کنه عزیزم ولی رو هر بچه ای سیستمی جواب میده در ضمن چیزایی ک گفتید رو من نگفتم فقط گفتم ...

عکس کتاب را گذاشتم ترجنه لیلا آزادی را بگیر عالیه همه راهکاراش . همه با بازی یاد داده. مثلا برا مسواک زدن گفته تا دسشویی مسابقه بدین هر کی زودتر رفت یک امتیاز اخر ماه طبق امتیازا جایزه بخرین . و خیلی راهکارهای عالی از هر چی کتاب خوندم لهتر بود

دختر منم همینجوری بود کاریش نمیشه کرد دعوا نکن باهاش هم اعصاب خودتو داغون میکنی هم اون بچه اسیب میبنه

یه خورده بخوره ضعف نکنه خوبه بابا ولکن بخدا این حرف سادمو در نظر بگیر 

الان که ۵ سالشه تازه خوراکش بهتر شده هر زمان ک فشار بیارم غذاشو بخوره برعکس نمیخوره ولی بی اهمیتم خودش میگه گشنمه

عزیزم بخدا بچه ها با هم فرق دارن اما طبق تجربه من مادر باید گاهی یجا قاطع باشه این با خشونت فرق داره

ولی تو کتابی که گفتم همش بازی یاد داده . من اول رو چن تا بچه تست کردم بعد بچه اوردم . رو همه بچه ها جواب میده حتما امتحان کنید 🙏

تو سن بلوغه برادرزاده من تو این سن نصف شد قبلش تپل بود الان ک بیست سالشه کم مونده مارم بخوره

نمیدونم انشالله که بهتر بشه بچه بود یه جور غصه شو میخوردم‌ الانم نگاش میکنم غصه میخورم پوست واستخون شده ازهمه همسناش قد بلندتره ولی لاغر شد نمیدونم چشش زدن یاچیه چون هرجا میرف میگفتن ماشالله به این قدو هیکل