2777
2789
کلا زن مقصر میدونن حتی اگه شوهرت خیانت کنه میگن تو زن نبودی

من مامان بزرگم میگفت خب چه اشکالی داره خیانت بکنه بزا دختره باهاش باشع تو اگه زن زندگی بودی تحمل میکردی گفتم تو خودت تحمل میکنی گفت نه به مامانمم گفتم تحمل میکنی گفت نه گفتم پس ساکت شین لطفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا زن مقصر میدونن حتی اگه شوهرت خیانت کنه میگن تو زن نبودی

عب نداره بذار بگن همه ته وجودشون میدونن چ خبره

حرف میاد و میره واقعا توجه نکن به حرفاشون یه گوش در یه گوش دروازه 

من مامانم ارزشمو اورده پایین اونا که اشغالن در این شکی نیست ولی حرصم از مامان خودم میگیره من چیم از ...

دقیقا منم

بابام جلوش بهمون حرف میزنه خب اینم میبینه میگه توکسیو نداری شمااینجورین اونجورین

حقم داره وقتی خونواده پشتت نباشه وازهم گسیخته باشه شوهرم پررومیشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من مامان بزرگم میگفت خب چه اشکالی داره خیانت بکنه بزا دختره باهاش باشع تو اگه زن زندگی بودی تحمل میک ...

وای دقیقا یچیزایی توقع دارن تحمل کنیم که برای خودشون قفله

دقیقا منمبابام جلوش بهمون حرف میزنه خب اینم میبینه میگه توکسیو نداری شمااینجورین اونجورینحقم داره وق ...

من رفتار مامانمو دید پررو شد جرعت کنه به دوست دختر پیر چندش هرزش چیزی بگه

وای دقیقا یچیزایی توقع دارن تحمل کنیم که برای خودشون قفله

گفتم خب اگه دختره عاشقشه جالب اینجاست دختر عمو پسر عمومن بزا باهاش ازدواج کنه دیگه منو نیارین وسط من غلط بکنم دیگه برگردم بهش

من رفتار مامانمو دید پررو شد جرعت کنه به دوست دختر پیر چندش هرزش چیزی بگه

🥺

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

شرایط مجرد موندن و داشتی ؟چند سالته؟

۲۷ سالگی ازدواج کردم الان ۲۸ 

مامانم هعی گفت شوهر کن شوهر کن الان خودشم پشیمونه که چرا گیر داده شوهر کنم 

یه جوری تلاش کرد برا ازدواج کردنم از من خوشحال تر بود 

الان خودش فراری از خانواده شوهرم انقدر خاله زنک بازن و مرد سالار 

رو همه ایراد میذارن حتی رو همدیگه سردستشونم شوهر منه 🥸

بعد که شوهرت کفت ببین تو چیکار کردی ولت کرد بعدش ؟

نه

بایه بچه کجابرم

پیش خونواده ای ک بیشنر زجرم دادن

فقط دیگه نمیکشم چون میگفتم ازدواج کنم شاید ب ارامش رسیدم

خودم یه خونواده خوب تشکیل دادم همه پشت هم باشن باهم مهربون باشن

ولینشد