2789
عنوان

تست زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 38 پست
خب یه تستش رو مثال بزن چجوری مثلاشاید ریز به ریز نمیخونیآهان راستی بعضی مباحث بهم وصل هستن باید کامل ...

مثلا در مورد پرده مننژ تو کتابمون گفته که فقط سه تا هستن و کارشون محافظت از مغزه

حالا این اومده میگه کدوم مورد در موردش درسته یچیزایی که من اصلا نشنیدم و نمیدونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین زیسب خوندن بر خلاف فیزیک و شیمی اینجوری نیست که بخونی بری تست بزنی 

برای زیست ۳ روز باید وقت بزاری تا به یه گفتار مسلط شی و بعد تست بزنی 

اول باید یه دور روزنامه وار بخونی ببینی اصلا راجب چیه 

فردا میای پاراگراف به پاراگراف دقیق میخونی و یاد میگیری 

مثلا یه پاراگرافو میخونی چشماتو میبندی از حفظ هر چی یادت بود میگی اگه هم جا انداختی دوباره اون پاراگرافو میخونی 

روز سوم کتابو باز میکنی سر سری نگاه میکنی حالا کتابو میبندی از اول گفتار تا اخرش هر مطلبی بود رو از حفظ باید بلد باشی بگی اگه بلد بودی که اوکی نبودی باز میخونی 

و حالا میتونی بری تست بزنی 

تست که زدی میای چک میکنی چند تا غلط چند تا درست و چیا رو نزده داری

غلط و نزده هاتو مشخص میکنی بیشتر از کدوم پاراگرافه این نشکن میده مثلا تو اون دو خط رو خوب یاد نگرفتی

درست هاتو چک میکنی که چرا درست زدی چیزی که خیلیا بهش توجه نمیکنن

چک میکنی چرا درس زدی مثلا بیشتر تکرار کردی بیشتر خوندی اون یه تیکه رو ؟ 

فرداش میای غلط ها و نزده های دیروزت رو دوباره تست میزنی و روزنامه وار گفتار بعدی رو انجام میدی 

به همین منوال

میدونم سخت و وقت گیره ولی این روش اصولی و حرفه ای زیست خوندن که مشاورا پول میگیرن میگن 

شد شد ، نشد خدا بزرگه :) 
اون مطابق درسنامه اس تستای تالیفیش، البته ک کتاب خیلی مهمه، و باید بخونیش، اما اگه میخای تستاشو بزنی ...

نمیدونم اصلا

تاحالا تست نزدم

میخوام شروع کنم یعنی اولی و دومیش بود که نمیدونم چیکارشون کنم

درسنامه نخونید وقتتونو هدر میده تهشم ممکنه بی ربط متوجه بشید ویدئو های عظیمی رو بزارید رو سرعت ۱.۵ ب ...

نه من اینطوری نبودم درس یا نکته ای اگه بود که فیلم جوابگو نبود فیلم میدیدم براش فقط. اتفاقا درسنامه خوندن چون نکته برداری می‌کنی می‌نویسی تو ذهنت میشینه 

مثلا در مورد پرده مننژ تو کتابمون گفته که فقط سه تا هستن و کارشون محافظت از مغزهحالا این اومده میگه ...

شاید تست استاندارد نیست
شکل کتاب پر از نکته در مورد پرده های مننژ هست( مثلا عنکبوتیه که وسطی هست یکسری زوائد رو به پایین داره و بعضی جاها فقط پرده ی داخلی هست و..)

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

درسنامه بخون و تست های که نمیتونی حل کنی رو پاسخ نامه شو با دقت بخون ببین نکته ی تست از کجا بوده و ر ...

فعلا دارم از کتاب جامع میزنم گفتم ببینم چجوریه اما قراره تک پایه با درسنامه بخرم

ولی وقت نمیکنم درسنامه بخونم چون خییلی طولانیه

خوندمش هم باید مرورش کنم چون نکته جدید داره

یازدهمم فعلا دارم از زیست پینوکیو جامع میزنم درسنامه ندارهولی قراره تک پایه بخرمگفتم فعلا تا ازین بز ...

خب دیگه 

جامع پینوکیو علاوه بر این که برای الانت مناسب نیست و زدت میکنه از کتاب 

پینوکیو برای دوران جمع بندی کنکوره 

باید بیای تک پایه های خیلی سبز رو بخونی و تست بزنی

مثلا در مورد پرده مننژ تو کتابمون گفته که فقط سه تا هستن و کارشون محافظت از مغزهحالا این اومده میگه ...

بعضی مطالب هم به هم مرتبطن 

مثلا گاهی ممکنه یه گزینه اش جدای اینکه برای گفتار بعد باشه یه بار میبنی از سال دهمه (که این توی کتابای جامع بیشتر دیده میشه و همون طور که گفتی جامع پینوکیو داری که طبیعیه)

نه من اینطوری نبودم درس یا نکته ای اگه بود که فیلم جوابگو نبود فیلم میدیدم براش فقط. اتفاقا درسنامه ...

اینم در نظر بگیرید که نکته ای که مینویسید طبق برداشت خودتونه و ممکنه اصول و اساس نداشته باشه و خیلی ها با گذر زمان متوجه نمیشن که اون زمان چی نوشتن 

بازم سلیقه ای هست طبق تجربه ای که از بچه ها داشتم گفتم

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

سرچ کنیم حنیف عظیمی مثلا گفتار ۲ فصل فلان؟یا فیلم تست

فیلمتشون رایگان داخل نت نیست فکر کنم هزینه کلاسش الان حدود دو و نیم باشه 

اگرم مشکلی از نظر قانونی بودن ندارید میل خودتونه میتونه داخل تلگرام و یا روبیکا جلسات رو ب صورت آفلاین ببینید 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

یازدهمم فعلا دارم از زیست پینوکیو جامع میزنم درسنامه ندارهولی قراره تک پایه بخرمگفتم فعلا تا ازین بز ...

پینوکیو از تست اول سخته
بدرد جمعبندی میخوره نه منبع اول
منبع اولت تستای آموزشی خیلی سبز باشه
پینوکیو دوم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین زیسب خوندن بر خلاف فیزیک و شیمی اینجوری نیست که بخونی بری تست بزنی برای زیست ۳ روز باید وقت بزا ...

خب بخدا منم الان گفتار یک یازدهم کامل رو متن مسلطم

ولی فقط درسنامشو نخوندم که البته این کتاب جامع هست

اخه مثلا میگی درست و غلط اصلا من نمیدونم کدوم گزینه میشه که بگم درست و غلط

حتی رو یه گزینه مطمئن نیستم

اینجوری همش نزده میشن😞