2777
2789
عنوان

چه رنگ رژ لبی به پوست خیلییی سفید میاد👄

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 42 پست
من خیییلی سفید نیستم سفید عادی ام رو رژ زرشکی تیره قفلم همه هم میگن بهم خیلی میاد ولی خب خشن جلوه می ...

آخه نمیخوام زیاد تو چشم باشه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گندمیم همه رنگی به پوست گندمی میاد گلممم🤗❤️

البته صورتی رو خارج میکنم من 😀😀 خوشملی پس 😘

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
صورتی بزن قشنگ میشهولی چه بلایی هستیاا یه تنه تستوسترون مردا اطرافت رو بالا پایین میکنی😂

چرا؟

نه بابا اینطوری نیست😂😂

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
نذار بگم دیگه نذار بگم😂😂🤦🏽‍♀️

😂😂

هفته ی پیش کلاس زبان بودم 

استادمون مرده جوونه 

بعد من گفتم خیلیی سردمه دستام یخ کرده بعد اومد بالاسرم وایساد دستشو گرفت جلوم بعد من نگاش کردم گفتم چیه گفت دستتو بده ببینم چقدر سردته بعد من دوباره نگاش کردم گفت بده دیگه بعد مجبور شدم دستمو بگیرم سمتش چون نه گفتن واقعا برای من خیلییی سخته 

بعد به پای دوستمم دست زد چون اونم گفته بود یخ کردم 

بعد مامانم میگه به خاطر پوششت بوده 

من یه شلوار بگ سفید با یه کراپ خیلیی یقه باز پوشیده بودم با یه کت تک که آستیناشو تا زده بودم یعنی ساعد دستم کلا معلوم بود

موهامم خیلیی بلنده سرلخت  نشسته بودم 

به نظرت به خاطر پوششت بوده؟

والا طوری که تو میگی چی بگم

چرا؟

خب نظرتو بگو