والا الان ۸۰ درصد تهرانو همون شهرستانیا و افغانیا پرکردن ، ربطی به تهران نداره کلا شهر بزرگ برا دخترا همینه
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
که چون همه با همه اشنا نیستن خیلی ها رفتارهای واقعی خودشون رو توش نشون میدن
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مگه فقط تو دانشجویی تو کل ایران که میخواد بیاد تهران؟
اینهمه دختر تنها زندگی میکنن نه کسی کاریشون داره نه چیزی
شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.
یکی دیگه هم همون تبعیضه واقعا نمیدونم چه فرقی داره کجایی باشه ادم
نیومده چطور با اطمینان از تبعیض میگی؟ دنبال جواب سوالتی یا هدفت چیز دیگه س؟
شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.
اگه بخوای حساب کنی اکثر مردم تهران از شهرستانهای مهتلف هستن از بالا به پایین نگاه کردن هم به شخصیت طرف ربط داره فقط اینکه ساده بازی درنیار مثلا تا از کسی مطمین نشدی باهاش رفتو امدی نداشته باش همه ی رازهاتو به کسی نگو ... این جور مسایل که همه جای دنیا باید حواست باشه
عزیزم من سوال پرسیدم چون صرفا چیزی ازش اطلاع نداشتم
جواب سوالتو دادیم یه عده از سر عقده شایعه درست میکنن