2777
2789
عنوان

چه غلطی بکنم من دستگاه داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آی یو دی داری جلوگیری طبیعی داری تست منفی شد.بعد زار میزنی.روانی نیستی پس چی هستی؟

رانی خودتی من اصللااا سابقه نداشتم ۴ روز پریودم عقب بیفته حتی ی دونه لکه هم نداشته باشم بجز وقتی که باردار بودم

کلا ایودی میتونه پریود ها رو نا مرتب میکنه یا لکه بینی و…. ایجاد کنه از طرفی تغذیه ، تغییرات سبک زند ...

از وقتی آیودی گزاشتم همیشه چند روز قبل پریودی لکه داشتم حتی طول ماه الان ی قطره هم ندارم واسه اون ترسیدم بع آیودی من هورمونی نیست که بگی عقب بندازه😢

اخه من همیشه پریودی مرتب دارم سر ۲۸ روز پریود میشم میگم نکنه خدای نکرده منفی کاذب بوده

هیچ چیز مطلق وجود نداره،شما که یه خانم متاهلی باید بدونی که از باد پتو که باردار نمیشی،دیوار بتنی کم مونده بزنی گل😂یاد اون خانم مرستاره افتادم که ازترس بارداری دخول انجام نمیدادن،سخت نگیر بابا،به این راحتیام نیست بارداری

ببین هرچیزی ممکنه باعث عقب انداختن بشعاسترس تغییر آب و هوا حتی یهو خود آئودیباردار نیستی اما اگه اد ...

خداکنه ازینا باشه تو عمرم بیشتر از یک روز عقب نیفتاده مخصوصا از وقتی که آیودی دارم همیشه جلو میومده

هیچ چیز مطلق وجود نداره،شما که یه خانم متاهلی باید بدونی که از باد پتو که باردار نمیشی،دیوار بتنی کم ...

اخه من ازینا نیستم که هیچ جلوگیری نداشته باسم بعد بگم نمیدونم چجوری حامله شدم من دوتا روش دارم تا چند روز پیش ۳تا بود ولی هیچوقتم اینجوری نبودم حتی زعفرون و گرمی اینا خوردم پریود نشدم زردچوبه تو آب همیشه پریودم میکرد الان نه

هیچ چیز مطلق وجود نداره،شما که یه خانم متاهلی باید بدونی که از باد پتو که باردار نمیشی،دیوار بتنی کم ...

حالا تو نی نی سایت سرچ کردم همه با آیودی باردار شدن😐

اخه من ازینا نیستم که هیچ جلوگیری نداشته باسم بعد بگم نمیدونم چجوری حامله شدم من دوتا روش دارم تا چن ...

اونام میدونن چجوری باردار شدن،چیزی به اسم ناخواسته نداریم،فقط سهل انگاری میکنن که حالا شاید با این یبار نگرفت وفلان،

من۱۰ساله،فقط طبیعی بوده،ولی همون یبار که نیتش داشتم باردار شدم فقط

اونام میدونن چجوری باردار شدن،چیزی به اسم ناخواسته نداریم،فقط سهل انگاری میکنن که حالا شاید با این ی ...

حرف شما قبول ندارم..خودم با روش جلوگیری باردار شدم...کلا بگیر هستم و از این موضوع به شدت ناراحتم...