2777
2789
عنوان

باردارم چقدر جیغ زدم همه چیو پرت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 32 پست
از اینکه انقدر درکشون پایینه اذیتم.بعد همسرم فکر میکنه بهترین مرد کره ی زمینه برای همسرش

همشون همینن فقط شوهر شما نیست ک 

ول‌کن حالا خاک باشه رو میز ها نامرتب باشه فدای سرت 

حرص نخور فقط ب بچت فک کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمع میکنی چکارخودشون جمع میکننمیخوای دور از جون بچه ناقص به دنیا بیاری واسه کوزت بازی؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه جمع نکنم یهو با یه خونه ای رو به رو میشم که هیچ جوره جمع نمیشه.من توی بارداری عصب سیاتیک داغونم کرده نمیتونم با کمردرد شدید کلی کار زیاد بکنم

جمع میکنی چکارخودشون جمع میکننمیخوای دور از جون بچه ناقص به دنیا بیاری واسه کوزت بازی؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه جمع نکنم یهو با یه خونه ای رو به رو میشم که هیچ جوره جمع نمیشه.من توی بارداری عصب سیاتیک داغونم کرده نمیتونم با کمردرد شدید کلی کار زیاد بکنم

منم هم ماه خودتم واقعا سختهحالا میگیم پسرت نمیفهمه ،شوهرت چرا اینطوری میکنه؟یه مدت دست به سیاه و سفی ...

بابا خیلی پرواه الان میگه چرا خونه جمع نیست.اخه بد عادت شدن دیگه.عزیزم به سلامتی فارغ بشی

اگه جمع نکنم یهو با یه خونه ای رو به رو میشم که هیچ جوره جمع نمیشه.من توی بارداری عصب سیاتیک داغونم ...

کاررررررررر نکن

فقط آشپزی

کتاب بخون.....خودشون انجام میدن

دوستی خاله خرسی گرفتی؟؟؟؟؟ تمیز کنی و جیغ داد بزنی خوبه؟؟؟،،

قراره بهت مدال و جایزه بدن؟؟

کاررررررررر نکنفقط آشپزیکتاب بخون.....خودشون انجام میدندوستی خاله خرسی گرفتی؟؟؟؟؟ تمیز کنی و جیغ داد ...

اتفاقا دارم ارشد میخونم ولی دیگه نمیتونم حضوری برم چون دانشگام یه شهر دیگه اس

کاررررررررر نکنفقط آشپزیکتاب بخون.....خودشون انجام میدندوستی خاله خرسی گرفتی؟؟؟؟؟ تمیز کنی و جیغ داد ...

یه زن که خونشون همیشه تمیز باشه ولی نق بزنه و عصبی باشه همهههه مردها و بچه ها ازش فراری هستن و دلزده...

حالا خوش اخلاق و خندون باش ولی خونه نامرتب....عاشقت میشن..‌‌

جسم و روحت رو فدای چهارتا مبل و تخت و کمد نکن خانم