وای ویالن عشقِ عشق باریکلا ویالنم خیلی سخته شنیدم فقط ۱ سال طول میکشه تا بتونی حرفه ای ساز و دست بگی ...
بله گرفتنش واقعا سخت و زمانگیره تا قلق دستت بیاد
+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگکوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .
بنده قصد دارم ویولن یاد بگیرم هزینش تا چ حد میشه بنظرتون
ببین ساز خوب بخوای بخری که تا آخر همراهت باشه دست دوم میشه ۴۰ تومن .من خودم فرهنگسرا میرم کلاس، میشه ماهی ۴ جلسه ۴۰۰ هزار تومن
در کل پر خرجه،چون آرشه و بالشتک و پایه نت هم میخوای بعلاوه ی صدتا چیز دیگه
+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگکوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .
نه آرشه که با خود ویولن میدن ، اوناهم نهایتش باهم ۵ تومن
خود ویولن گرونه
البته شما بخوای از ابتدا شروع کنی نیازی نیست ویالن ب این گرونی بخری حالا اول با ی ساده شروع کن ببین میتونی با سازت ارتباط بگیری یا نه؟من خودم خونه ویالن و س تار دارم ولی اصلا نتونستم با سازهای زهی ارتباط بگیرم ب جز ساز سنتور چون هم سنتی پسندم هم سنتور جز سازهای زهی کوبه ایِ