2777
2789
عنوان

تنهایی چقد خوبه

215 بازدید | 16 پست

تنهاییو عشقه اصن

من خوشم نمیاد از صب تاشب یکیو تحمل کنم. دوست صمیمی شاید ولی خانواده اصلاااا فامیل اصلاااا .

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

👌🏻👌🏻

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

👌🏻👌🏻

وای منم عاشق نودلم🥲

تو تنهایی بشینم ی نودل خودمو مهمون کنم🤣🤣❤️‍🩹

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم عاشق نودلم🥲تو تنهایی بشینم ی نودل خودمو مهمون کنم🤣🤣❤️‍🩹

اوف میچسبه

تنهایی+نودل+فیلم🤤😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من بچــه ندارم یجورایی عادت کردم به تنهایی و دونفره بودن خودمو شوهرم وقتی میرم جایی که دورم شلوغه دل ...

چندساله ازدواج کردی منم اوایل همین بودم ولی الان هرروز دلم میخاد برم مهمونی

تنهایی خوبه، منم دوستش دارم، ولی تنهایی همیشگی خوب نیست

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

ازدواج کنی برعکس میشه پس نگهشون دار

ازدواج نمیکنم

تنهایی خوبه، منم دوستش دارم، ولی تنهایی همیشگی خوب نیست

این قطعا . منی ک تو مدرسه تنهام حسش میکنم

اوف میچسبهتنهایی+نودل+فیلم🤤😂

اونم فیلم طنزررر😂