بیاین که دیباتون سرماخوردگی گرفته 😫 خدا لعنتت کنه که مراعات نکردی دادی مریضیتو به من☹️ لطفا بهداشتو رعایت کنین و ماسک بزنین وقتی سرماخورده این . توصیه هایی بهداشتی را جدی بگیرید تا بقیه رو بیمارنکنیم. چه ویتامینی مصرف کنم زود خوب میشم؟🤕
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی من پنجشنبه سرما خوردم یعنی تب و بدن درد و آبریزش بینی شروع شد تا شنبه خوب شدم الان فقط یکم گرفتگی صدا دارم دو روزه خوب میشم خواستم بدونم چند روزه خوب میشی ؟
بعیر از عسل و اون دارو اخرت خما رو انجام دادم دکتر هم برم میدونم سرم میزنه😫
بزنه که سرم عالیه بدنت جوون میگیره به دردش میارزه
من یه بازدید عروس یکی از اریشگاه های شهرمون گذاشته بود رفتم بس که شلوغ بود همونجا گرفتم