2777
2789
عنوان

پسری که🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 29 پست
پولش خیلی کمه حتی اجاره هم نمیتونه بکنه باباش اینا کمکش میکنن یانه؟؟

۲۰۰ رهن مغازه داده 

۱۶۰ داره برای عقد

وام ازدواجمون دوتاش‌۷۰۰ با اون میتونه پیش شهرما پیش ۲۰۰ هست

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

به نظرم میتونی بهش فرصت بدی ولی اینو در نظر داشته باش کرایه خونه بالاست ببین میتونه لااقل مبلغ رهنو جور کنه و اینکه توقعات خودت و خونوادت از ازدواج چیه ممکنه یکی بگه باید کل جهیزیه و فلان گرم طلا و عروسی بزرگ و خرید و اینا داشته باشه یکی هم بگه عیب نداره یکم باهم راه میان تا خدا بقیشو جور کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اکه خونوادم حمایتم کنن اره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خوش تیپه ؟ فریب خوش تیپی نخور همینا بعدا میگن پول نداریم قیافه که داریم میرن دنبال هر زگی

متوسط خاکی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

شما پولدار و خوشتیپ و عاشق میخاین؟

اره سفارش دادم ایشالا بدستم میرسه تا چن وقت دیگه..

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

چند سالتونه ؟فقط عجله نکن

دو سه سال باهمیم بخاطرم جمع کرد اومد شهر ما تا بهم برسیم مومن با خداست من ۱۰۴ کیلو اون ۶۵ مریضم هستم 

کمکم میکنه خوب شم‌ چاقیم صورتم نیاورده 

من ۲۰ اون ۲۷

وای نه 

تو این زمونه ۱۶۰تومن اصلا پول نیست که...

هیچ کاری نمیشه باهاش کرد .

زندگی فقط عشق وعاشقی نیست...

پول نباشه زندگی نمیشه کرد اصلا ،هزار بار آدم میگه اشتباه کردم قبول کردم ..

با عشق نمیشه برا بچه ات بهترینارو فراهم کنی ..

با عشق نمیشه تفریح کنی،مسافرت بری،افسرده نشی و.. ...

🫡