2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون بار اول چرفت؟ مشکلش چی بود

اره همون بار اول.. هیچوقت این قضیه رو علنی نکرد ولی از رفتارش مشخص بود مثلا از خودمراقبتی هایی که میکرد وقتی اومده بود خونمون.. بعد از چند وقت مدارکشو دیدیم که رفته بود iui کرده. مشکلی نداشت فقط دوست داشت بچه اولش پسر باشه

بلاخره منم مامان شدم❤️خدایا بینهایت سپاسگزارم 🤲

اره همون بار اول.. هیچوقت این قضیه رو علنی نکرد ولی از رفتارش مشخص بود مثلا از خودمراقبتی هایی که می ...

من چهل سالمه و اولین بارداریمه تنها مشکلم اینه که یه مقدار اسپرم های شوهرم ضعیفه

اره همون بار اول.. هیچوقت این قضیه رو علنی نکرد ولی از رفتارش مشخص بود مثلا از خودمراقبتی هایی که می ...

استرس ندارما ولی خیلی حس عجیبیه همش باید اناظار بکشی

و اینکه من یه هفته انجام دادم و هیچ علامتی ندارم که دلم خوش بشه کاش کسی که انجام داده و نتیجه گرفته بیاد به منم بگه چیکار کرده 

من چهل سالمه و اولین بارداریمه تنها مشکلم اینه که یه مقدار اسپرم های شوهرم ضعیفه

توکل کن به خدا انشالله میشه از ته ته ته دلت دعا کن متوسل شو به شهدا و ائمه من ۳۱ مرداد انجام دادم ازمایش منفی بعدم پریود شدم اصلا به علائم فکر نکن تو همین نی نی سایت ۱ نفر بود همزمان با من بود دقیقا علائممون مثل هم بود من پریود شدم اون باردار اصلا ربطی به علائم یا نداشتنش نداره سعی کن آروم باشی میدونم سخت میگذره ولی زیارت عاشورا بخون قلبت آروم بشه انشالله که مادر شدی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سعی کن چیزای سنگین بلند نکنی کارای روز مرتو داشته باش ولی به خودت فشار نیار نیدونی من چقدر دنبال همچین حرفا گشتم آتر به این نتیجه رسیدم خیلیا بودن مراقبت کامل داشتن منفی شد خیلیا اصلا شرایطش نبود استراحت کنن مثبت شد و خیلی ها بدون علائم مثبت ولی خیلی ها پر علائم منفی یا برعکس اینا اصلا دنبال چیزی نباش اگر خدا بخواد میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توکل کن به خدا انشالله میشه از ته ته ته دلت دعا کن متوسل شو به شهدا و ائمه من ۳۱ مرداد انجام دادم از ...

عزیز دلم ممنون از انرژی خوبت

دیگه انجام نمیدی

ببخشید میدرسم ولی مشکلت چی بود و چند سالته

استرس ندارما ولی خیلی حس عجیبیه همش باید اناظار بکشیو اینکه من یه هفته انجام دادم و هیچ علامتی ندارم ...

میدونی چیه من ۳ سالو ۱۰ ماهه منتظرم دیروزم وقت پریودم بود نشدم اکر بشم میشه ۳ سالو ۱۱ ماه من هیچ وقت فکر نمیکردم بخواد انقدر طول بکشه انتظارم طولانی بشه میگفتم نمیذارم انقدر بشه میرم کاشت بعضی هارو میدیدم که ۵ سال یا ۸ یا بیشتر میگفتم چرا نمیرن بکارن انقدر انتظار میکشن ولی این همه خودمو این در اوندر زدم هر کاری بگی هر جایی هر دکتری هر درمانی روشی امپولی قرصی دیگه آخرش ای یو ای گفتم صد در صد میشه دیدم نه تااااااا خدا نخوااد نمیشه حتی بری بکاری، دست منو تو نیست خدا باید بده در نتیجه اگر خدا بخواد میشه چون قدرتی از قدرت خدا بالا تر نیست نمیگم تلاش نکنیم بکنیم ولی ته دلمون نگیم این صد در صد هست باید بگیم خدایا تو بخواه تا بشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونی چیه من ۳ سالو ۱۰ ماهه منتظرم دیروزم وقت پریودم بود نشدم اکر بشم میشه ۳ سالو ۱۱ ماه من هیچ وقت ...

دورت بگردم عزیزم

الهی که نتیجه میگیری 

با تمام وجودم واست دعا میکنم

توکل به خدا هر چی اون بخواد میشه🙏

عزیز دلم ممنون از انرژی خوبتدیگه انجام نمیدیببخشید میدرسم ولی مشکلت چی بود و چند سالته

خواهش عزیزم نه دیگه فعلا نمیرم نه شوهرم قبول کرد نه دکتر دیگه صلاح دونست من هر ماه ۲ دوتا فولیکول خوب دارم ۲۳ ۲۱ تنبلی دارما ولی با دارو حله مشکل از شوهرمه ضعیفه میگن تحرک نداره برای حرکت رو به جلو تا عید به خودمون فرصت دادیم اگر نشد تا اونموقع با توکل به خدا بریم واسه کاشت شاید خدا دلش به رحم اومد مارو لایق مادر و پدر شدن دونست من ۶ماه رفتم داخل ۲۳ و شوهرمم ۳۱ و ۴ سالو نیمم هست ازدواج کردیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش عزیزم نه دیگه فعلا نمیرم نه شوهرم قبول کرد نه دکتر دیگه صلاح دونست من هر ماه ۲ دوتا فولیکول خو ...

عزیز دلم سنی نداری که

انشالله که خدا یه نی نی خوشگل و سالم بهت میده 

واست دعا میکنم البته اگه خدا منو لایق بدونه🙏🙏🙏🤲🤲🤲