2777
2789
عنوان

چرا من بلد نیستم خونه تکونی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 19 پست

من اونقدر خونه بهم میریخت آخرش مامانم میامد جمع میکرد

الان از وقتی بچه دارم ی برنامه ریزی کردم خونم همیشه مرتبه

شنبه : اتاق خواب

یکشنبه: سرویس بهداشتی

دوشنبه: پذیرایی

سه شنبه: آشپزخانه

چهارشنبه: شستن لباس ها

پنج شنبه: غذای مفصل و ژله و کیک و .... 

(( چون دو تا بچه دارم غذاهام معمولا حاضری و هول هولکیه پنج شنبه ها جبران میکنم))

جمعه: استراحت

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
وسیله اضافی ندارم باور کن هر چندماه همه چیزای اضافی میندازم دور

شاید بکارت بیاد خودم یه مدت دارم استفاده می کنم شوینده های بیرون  کنار گذاشتم، ترکیب سرکه جوش شیرین واب داغ براز تمیز کاری سرامیک بگیر تا کابینت ها عالی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیو شیس سالمه

وای 🤣🤣🤣🤣باشه بیا برات بگم عزیزم چکار کنی اول همیشه زود بیدارشو وی غذا برا اهل خونه بپز همیشه اشپزخونه بعد اتاقا گردگیری کن بعد برای هر چیز جای معین تعین کن مثلا کمد وسایلش بزار ی گوشه بعد داخلش تمیز کن بعد چیزای بدرد نخور واضافش در بیار پرده هم دربیار بنداز تو وایکتس 

وای 🤣🤣🤣🤣باشه بیا برات بگم عزیزم چکار کنی اول همیشه زود بیدارشو وی غذا برا اهل خونه بپز همیشه اشپ ...

اگر فرشا دادی بشورن حتما ی موکت جاش بنداز زیرشون جارو کن بعد اب وتاید قاطی کن شروع کن لک دیوارا کلیدای برق پاک کن کف اتاق دستمال بکش بعد روبالشتی وملافه ها بنداز تو ماشین خشک که شد بندازشون اشپزخونه باشه برای روز بعد که انرژی داشته باشی

2790
2778
2791
2779
2792