2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 44 پست
شما قبول نمیکنید؟علاوه بر وضع مالی همه ی شرایطش خوبه و فقط این مشکل رو دارهیه خانواده ی عالی هم داره

راستش حاضرم وضع مالی متوسط یا خانواده معمولی داشته باشه ولی قدرت شنواییش کامل باشه 

این که در همه حالت و همه جا باید با صدای بلند باهاش صحبت کنی از نظر من سخته 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه سمعک نمیزنه ولی دکتر گفته باید بزنه ولی نمیزنه

خب دیگه باید سمعک حتما بخره و استفاده کنه، خیلی کمکش میکنه دیگه خودش و بقیه م اذیت نمیشن، ی سمعک هایی هستن ظریف دیده م نمیشن خیلی 

نه نه ارثی نیس به خاطر قصور پزشکی این شکلی شده

اهان

بازم به خودت بستگی داره ببین میتونی یه عمر باهاش کنار بیایی به کسی متکی نیس با عمل حلزونی مشکلش حل نمیشه؟ با سمعک چطور؟ 

واسه دوستم یه خاستگار اومد لکنت زبان داشت پسره همه چیش اوکی بود ولی دوستم گفت من عمرا نمیتونم با همچین چیزی کنار بیام و ترس حرف و حدیث مردمو داشت (خلاصه دوستم خیلی حساس بود) جواب رد داد و پسره رفت زن گرفت و الان خیلیم خوشبخته دوستم میگه خداروشکر که اونم خوشبخت شده اگه با من بود خیلی اذیت میشد به خاطر حساسیتی که داشت

شما هم نگاه کن میتونی باهاش کنار بیایی وگرنه که واسه این پسر هم دختر خوب کم نیس

راستش حاضرم وضع مالی متوسط یا خانواده معمولی داشته باشه ولی قدرت شنواییش کامل باشه این که در همه حال ...

چرا خب صدای بلند و اینا؟ این احتمالا کم شنوایی ش خفیفِ که تونسته بدون سمعک بگذرونه، سمعک بزنه تا حدود زیادی حداقل میشنوه و نیازی به اینکارا نیس 

چرا خب صدای بلند و اینا؟ این احتمالا کم شنوایی ش خفیفِ که تونسته بدون سمعک بگذرونه، سمعک بزنه تا حدو ...

وقتی دکتر براش سمعک تجویز کرده پس یعنی اون قدرا هم خفیف نیست و اینکه استارتر گفت علاقه ای به سمعک زدن نداره 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

چون دیده میشه دوست ندارهکلا به کسی هم نمیگه مشکلشو

والا الان مدل هایی اومده که شبیه ای پده، رنگ مشکی، ظریف و کوچک، دید چندانی نداره، وقتی سمعک و استفاده کنه تازه متوجه میشه که اشتباه میکرده که نمی‌خواسته مصرف کنه، چرا خودش و از شنوایی کامل محروم کنه وقتی امکانش هست، حالا نگفتن و نمیخواد نگه به کسی