2777
2789
اخ جون .شوهر من اصلا سوپ نمیخوره به عنوان عذا به عنوان پیش عذا دوست داره

ما هردو یکم اضافه وزن داریم،شوهرمم خوشبختانه اهل اینه شام سبک بخوره،خیلی وقت بود درست نکرده بودم یهو دلم خاس،جاتون خالی

منم دوست دارم ولي نميتونم زياد بخورم خيلي زود سير ميشم 

اره حلیم خیلی قویه .توی بار سبزه میدون یه جاییه حلیم واش اینا میفروشه اون روز خوردم اونجا خیلی خوشمزه بود واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بعصیا نمیریزین میگن انگار بهتر میشه

نه بخاطر اينكه خورد نشه ميريزن من سيب زمينيو ميپزم و پيازو رنده ميكنم گوشت چرخكرده و تخم مرغ و ارد نخود چي يا سوخاري و ادويه و نمك و همرو ميريزم هم كامل با هم مخلوط ميكنمو و سرخ ميكنم 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
نه بخاطر اينكه خورد نشه ميريزن من سيب زمينيو ميپزم و پيازو رنده ميكنم گوشت چرخكرده و تخم مرغ و ارد ن ...

من الان سیب زمینی خام و پیاز وگوشت چرخ شده رو قاطی کردم .اومدم ببینم بریزم یانه .اولین باره درست میکنم

اره حلیم خیلی قویه .توی بار سبزه میدون یه جاییه حلیم واش اینا میفروشه اون روز خوردم اونجا خیلی خوشمز ...

جدي!!! اونجا رو نخوردم ١ دونه هست سمت وليعصر نزديك پيتزا لمزي اگه اشتباه نكنم هميشه اونجا ميخوريم و حليم و اش شله قلم كار داره 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
من الان سیب زمینی خام و پیاز وگوشت چرخ شده رو قاطی کردم .اومدم ببینم بریزم یانه .اولین باره درست میک ...

سيبزميني خامم ميريزن هردوش ميشه اگه نريزي ممكنه خورد شه ١ دونه بزن اصلا طعمشو نميفهمي تو غذات 

جدي!!! اونجا رو نخوردم ١ دونه هست سمت وليعصر نزديك پيتزا لمزي اگه اشتباه نكنم هميشه اونجا ميخوريم و ...

نه تو بازار پونزده خردادیه رو امتحان کن .اینم اش رشته واش شله قلمکار وحتی ته چینم داره .

نه تو بازار پونزده خردادیه رو امتحان کن .اینم اش رشته واش شله قلمکار وحتی ته چینم داره .

به به حتما ممنون كه گفتي😘😘

😨😨😨😨چطوری تا الان زنده موندی😂😂😂😂

خودمم دقیق اطلاعی ندارم ولی همسرم بیچاره دیگه داشت با چشماش التماس می کرد اون دیگه از من تنبل تره حال نداشت غذا از یخچال برداره بخوره  

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید