2777
2789

مام ی غذاییه برا فصل بهار گیاهش درمیاد فریزش کرده مامی و شام میخوریمش جاتون خالی

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو اونجا نیستی عزیزم     اینجایی     جاتم حسابی سبز عشقم

فدااااای تو بشم من💓💓💓💓🌹🌹🌹🌹

چقد ماهی اخه

محی برام دعا میکنی؟ دعا کن خوب بشم باز

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
طبق نظردكترم ٤ هفته نظر بيمارستانم ٣ هفته ديگه عزيزم 😍😍😍💕💕😘💕😘

ب سلامتی❤❤❤❤

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
😂😂😂والا تعجب کردم نعمت خداس دیگه خوراکی خوراکیه دیگه الان واسه شام نون پنیر بخوریم نمیشه یعنی؟ چو ...

نه ولي مثلا كله پاچه هم غذاست ولي شب چون نزديك خواب خب سنگين وعده صب بايد خورد

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
فدااااای تو بشم من💓💓💓💓🌹🌹🌹🌹 چقد ماهی اخه محی برام دعا میکنی؟ دعا کن خوب بشم باز

قربونت برم واسه تو دعا نکنم واسه کی دعا کنم  عزیزم

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه  
قربونت برم واسه تو دعا نکنم واسه کی دعا کنم  عزیزم

قربون تو برم من...

الهی هرچی ازخدا میخای بهت بده نفس طلاااا😍😍😍😍

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
😂😂😂آی مثال دیگه نداشتی متنفرم از کله پاچه😂😂😂😂

مثلا ابگوشت 😂😂خب براي وعده شام واقعا سنگين معمولا ناهار ميخورن 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه