2777
2789

حالا نرید سراغ جن و پری،خیلی موضوعات عجیب و باور نکردنی دیگه هم هست که ممکنه اتفاق افتاده باشه

همین ک تا حالا زندم خیلی عجیبه💀

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار رفتم تو اتاقم سراغ گوشیم ک تو شارژ بود

دیدم از بالای سرم انگار یکی داره اکلیل میپاشه من میچرخیدم دور خودمو اون اکلیلا میریخت رو سرم خیلی صحنه ی قشنگی بود اون لحظه انگار رو اسمونا بودم😍😍🥹

لحظه مرگ مادرم رو در خواب می دیدم . انگار یه گوشه اتاق وایساده بودم و تماشا میکردم . با صدای تلفن بیدار شدم که از بیمارستان بهمون خبر دادن تموم شده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چیکار میکنه توی خونه چطور دیدینش؟؟؟

روح دختر صاحب قبلی خونمون هست

قشنگ و واضح خودش و نشون میده ( البته به همه نه تا قبل ۳ سالگی پسرم‌ به پسرم‌ نشون میداد خودشو بعدش به من )

گم شدن وسایل

بخصوص طلا 

مثلا نشستیم دور هم‌تو خونه رو زمین و تکیه دادم به مبل و کسی حتی نزدیکم ننشسته بگم اون آدم شوخی میکنه اما زنجیر طلای گردنم از پشت انگولک میشه یه هو به سمت پشت کشیده میشه

۳ بار تو یک ماه زنجیر تو گردنم پاره شده

گوشواره ام گم میشه

النگوهای تو دستم کشیده میشه و خم میشه و حتی  میشکنه 

باور کنید تاپیک میخاستم بزنم و تعریف کنم ولی چه خوب ک شما گذاشتین 

همین دیشب رو تخت بودم و در اتاقمو همیشه باز میزارم با صدای دوییدن محکم بیدار شدم چشمامو بزور باز کرد یک سیاهی خیلی عریض و بزرگ در حال دوییدن بود اول فک کردم خوابه بعد چشمامو تا جایی ک میشد باز کردم دیدم نه واقعیه اومدم اعضای خانوادمو صدا بزنم نه قادر به حرف بودم نه حرکت فقط تو ذهنم شروع ب خوندم ایت الکرسی کردم و تموم شد

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

روح دختر صاحب قبلی خونمون هستقشنگ و واضح خودش و نشون میده ( البته به همه نه تا قبل ۳ سالگی پسرم‌ به ...

روح نیست حالا میتونه ماورایی باشه بهع شکل اون دختر چون ازاد نیست و اختیاری از خودش نداره

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

خودشم دیدید؟ چه شکلیه؟

صورت نه یه بچه به صورت سایه سفید با موهای بلند که تا باسنش آمده 

ببین من کلا صاحب قبلی خونمون و ندیده بودم و نمیدونستم بچه داره یا نه یا اگر داره چند تا هست جنسیتش چی هست

تا این داستان‌ها رو برای چند تا از همسایه ها تعریف کردم برام گفتن که صاحب خونه ۲ تا دختر داشته که دختر بزرگ شون تو ۸ سالگی بر اثر تصادف فوت شده و مادره ناراحتی اعصاب گرفته بوده هر روز کوچیک رو میزده چرا خواهرت مرده تو زنده موندی

روح نیست حالا میتونه ماورایی باشه بهع شکل اون دختر چون ازاد نیست و اختیاری از خودش نداره

ماورا مگر جز روح و جن هست ؟؟

بعد چطور زنجیر روی گردنم کشیده میشه به بالا یا پایین ؟ تا حدی که پاره میشه

من جن هم دیدم ۴ تا هم هم زمان دیدم

یه روزی رفتم حرز امام جواد خریدم همون شب وقتی خواب بودم ساعت ۳ و نیم یکی انگار بیدارم کرد قشنگ بیدار شدم و نشستم ۴ تا شون و دیدم آنقدر ترسناک که حد و اندازه نداره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز