2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۸۹۰۰

من ۸۹۵۳ شدم خیلی میترسم تعهدی کرمانشاه نیارم مادرم انتخاب رشته کرد نزاشت هیچی بزنم نه آزاد نه خودگردان نه پردیس همه رو روزانه زده .تازه تعهدی هم ده دقیقه مونده به اتمام تایم انتخاب رشته با هزار زور و بدبختی زدم چون نمیزاشت تعهدی بزنم وقت نبود تو دفترچه بگردم سرچ زدم تو اینترنت سایت پی سی کنکور که خدا ازش نگذره یه کد تعهدی بهم داده کلا ۱۰ نفر ظرفیت داده  و صرفا بومی هست من بیچارم فکر کردم فقط یه کده و زدم بعدا فهمیدم ظرفیت تعهدی استانم ۸۵ نفره و یه کد سراسری هم داره که من نزدم .امیدوارم هیچ کس به درد و بدبختی من دچار نشه من خیلی زحمت کشیدم ولی امسال انگار هیچی نتیجه نگرفتم و به احتمال ۱۰۰ درصد انتخاب رشتم هم مردود میشه دارم دیوونه میشم.هر چی هم میگم تو نزاشتی من سر تایم دنبال تعهدی ها بگردم و شانسم رو امتحان کنم میگه غلط کردی مگه کسی جلوت رو گرفته بود و دعوا راه میندازه خیلی حالم بده.از حرف مردم میترسیدم ولی الان همش خود خانوادم مسخره میکنن میگن تو اگر خوب بدی این رتبه و ترازت نبود جز خدا کسی رو ندارم واقعا دلم گرفته ‌.

من ۸۹۵۳ شدم خیلی میترسم تعهدی کرمانشاه نیارم مادرم انتخاب رشته کرد نزاشت هیچی بزنم نه آزاد نه خودگرد ...

من پارسال آرزو این داشتم وزشکی حتی تعهدی بیارم ولی رشته دیگ قبول شدم بخاطر خونوادم دوباره کنکور دادم ۴۹۳۲منطقع۳اوردم پزشکی تعهدی فقط نیمسال اول زدم ک۴۱ تا ظرفیت داره بنظرت احتما قبولی چقدر؟دوست ندارم دوستام از دست بدم کم کم از رشته فعلیم خوشم میاد

Not Now maybe  Later
من پارسال آرزو این داشتم وزشکی حتی تعهدی بیارم ولی رشته دیگ قبول شدم بخاطر خونوادم دوباره کنکور دادم ...

انشالله که هرچی به صلاحتونه اتفاق بیوفته و انشالله که میارید ولی من بیچاره مردود میشم خیلی حالم بده😭