2777
2789
عنوان

چرا ی سری افراد خودشون رو میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 34 پست
من دختر عموم بعد چند سال دیدم زورش اومد یه سلام بهم بکنه واقعا هم هیچی برای فخر فروشی نداره نمی‌فهمم ...

اره بابا دختر دایی خودمم اینطوریه پراز عقدس حرفش هم بزنی انقدر زبونش نیش داره مثل مار غاشیه مبخواد قورتت بده انگار ارث باباش رو خودم

😇

شايد تو اینطوری برداشت کردیبعضی ها خجالتی هستنبعضی ها درون گرانبعضیا کلا مدلشون اینه زیاد صمیمی نمیش ...

ببین حالت خجالتی کاملا مشخصه 

یا درون گراهم همینطور 

ببین ی جوری بود انگار خودش رو در حد جمع ما نمیدونسته و براش کسل کننده باشه اینطوری برخورد میخورد 

تازه عروسه مادر شوهرم میخواس باهاش حرف بزنه مثل برج زهرمار بود

😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله کمبود دارن پر از عقدن و اعتماد به نفس کاذب دارن البته چه رفتاری میکرد؟من خودم خیلی کم حرف و درون ...

کسی با روی خوش و خنده باهاش صحبت کنه شما چطوری حرف میزنی 

ناخداگاه خنده میاد رو لبت ولی این اصلا یبس بود دختره

😇

شايد تو اینطوری برداشت کردیبعضی ها خجالتی هستنبعضی ها درون گرانبعضیا کلا مدلشون اینه زیاد صمیمی نمیش ...

منک از همون اول نه خجالتی بودم نه خودم رو میگرفتم اتقافا مادر شوهرمم گفت ک تو از همون اول اینطوری نبودی خاکی بودی

😇

من برای افرادی که دوستشون دارم خیلی خیلی صمیمی هستم خانواده درجه یک درجه دو دوستام افراد آشنا جامعه 

اما برای باقی مخصوصا فامیل شوهر حد مرز دارم اونام فکر میکنن خودمو میگیرم 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

شاید چون کم حرفن و ساکتن یا خجالتی ان  اینطور فکر می‌کنید ، چون این برداشت اشتباه رو دیدم خیلیا دارن ! 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

شاید شما از رفتار طرف مقابلتان اشتباه برداشت کردیدبعضی ها نمیتونن سریع با غریبه ها اخت بشن و صمیمی ر ...

با شوهرم اینا فامیل دورن 

ببین طوری برخورد میکرد ک انگار حوصله ی جمع مارو نداره ووبراش کسل کنندست با روی خوش و خنده و لبخند باهاش صحبت میکنی پکر فیس جواب میده

😇

شاید چون کم حرفن و ساکتن یا خجالتی ان اینطور فکر می‌کنید ، چون این برداشت اشتباه رو دیدم خیلیا دارن ...

حالت خجالتی کاملا مشخصه باروی خوش و لبخند باهاش صحبت میکردی مثل برج زهرمار بود

😇

خودت میدونی ولی اصلا این رفتار رو نمیپسندم

اخه مثلا من چرا باید با زن پسر دایی شوهرم صمیمی بشم یا با عروس خاله مادر شوهرم صمیمی بشم بگم عزیزم فدات قوربونت 

باید ی فرقی بین افراد آشنا و غریبه باشع دیگه 

البته بی ادبی نمیکنم کلا مدلمه تا با کسی صمیمی نباشم نمیجوشم

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

اخه مثلا من چرا باید با زن پسر دایی شوهرم صمیمی بشم یا با عروس خاله مادر شوهرم صمیمی بشم بگم عزیزم ف ...

موفق باشی با احترام ولی هرگز نمیپسندم این خودش یک نوع شخصیته و احترام ماهم صمیمی نمیشیم ولی قشنگ صحبت میکنیم 

نمیایم از زندگیمون بگیم بهش ولی خوب رفتار میکنیم 

وقتی میبینم طرف مقابلم انقدر خوب برخورد میکنه چرا من بگیرم خوردم رو

واینک همیشه ک ادم تازه عروس نمیمونه

😇