ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بچه ها سه ماهه میشه رفت المان؟همسایمون سه ماهه زن و دوتا بچشو گذاشته و رفته المان میگن اونجا کار پید ...
وا معلومه که نه. پروسه اپلای و ویزا کمه کمه کم شیش هفت ماه طول میکشه. اون وقتی اپلای کرده و مدارک جمع کرده به کسی نگفته. فقط وقتی رفته ویزاش که اماده شده بوده بگیره اونموقع به بقیه گفته
من میرم ایتالیا که پیش خواهرم باشم و چون برای شروع هزیته های ایتالیا و المان ارزون تره معمولا یکی از این دو کشور رو انتخاب میکنن و بعد از تمام تحصیل میرن کشورای دیگه
مگه پول نمیخاد عزیز؟فک نکنم با دوتا بچه تونسته باشه پول جمع کنه کشور گرونیه المان
بستگی داره از چه روشی رفته بعدم داری برعکس میگی. از بین کشورای اروپایی المان و ایتالیا ارزون ترین کشورا هستن. همه از المان شروع میکنن اونجا پول جمع میکنن بعد کشور بهتر میرن
ویزای کاری گرفته حتما. منم همکار بابام، زنش رفت انگلیس بعد شوهرش و دوتا بچشو با خودش برد