2821
2789
ماسک فک کنم گاز ولی اپیدورال بی حسی نخاعیه

خب چزاازماسک استفاده نمیکنی یااون آمپول ک میگن توسرم میزنن ومتوجه نمیشی عوارضم نداره 

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  
خب چزاازماسک استفاده نمیکنی یااون آمپول ک میگن توسرم میزنن ومتوجه نمیشی عوارضم نداره 

شنیدم اپیدورال خیلی خوبه و زیاد اذیت نمیشه مادر ولی درباره بخیه ها و ببخشید پاره کردن چیزای خوبی نمیگن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شنیدم اپیدورال خیلی خوبه و زیاد اذیت نمیشه مادر ولی درباره بخیه ها و ببخشید پاره کردن چیزای خوبی نمی ...

ببین به نظر شخصی خودت مربوطه،مثلا من ترجیح میدم شکم هفت لایه باز شه و بخیه بخوره ولی اون نواحی بخیه نخورم

دلم میخواد برم طبیعی با بی حسی اپیدورال ولی میگن خیلی بد بخیه میزنن :|||کلی اطرافیا ترسوندنم

اینجا همه نظر شخصی میگن

ببین نظر دکترت چیه 

وقتی بگه طبیعی یعنی میتونی

بی حسی اپیدورال هم روند زایمانو عقب می اندازه ،اینو ماما تو کلاس بارداری گفت

بنظر ماسک بزن 

روشها رو یاد بگیر انشاالله باتوکل برخدا زایملن راحتی داری💪💪💪

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ماسک و امپول که تو سرم میزنن فقط کمی درد رو کم میکنن ولی اپیدورال خیلی قویه

یکی تومطب دکتربودمن ازش پرسیدم طبیعی زایمان کرده بودباآمپول ک داخل سرم زدن میگفت چیزی نفهمیده حتی موقع بخیه هاخواب بوده ونفهمیده نمیدونم منم موندم کدوم روش انتخاب کنم 

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  
یکی تومطب دکتربودمن ازش پرسیدم طبیعی زایمان کرده بودباآمپول ک داخل سرم زدن میگفت چیزی نفهمیده حتی مو ...

خییییلی بستگی به بیمارستان و دکترت داره ولی خب قطعی ترین راه برای اینکه کمترین درد رو تو طبیعی بکشی همون اپیدوراله،بازم تحقیق کن،ایشالا بسلامتی فارغ بشی

2828
2791
2779
2792