iselnaz مدیر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2267 عنوان عشق دروغه 🤧 | مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 33 پست یه اکیپ توی اینستا دیدم که میکفت دونوع عشق داریم:عشق به پدرومادر و عشق بنده به خداکلا.. میگفت که دوست پسر/دختر داشتن بقیشون تغییرات هورمونیه.من که خودم دوست پسرندارم حالا نظرشما چیه جان چہ ميدانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =) 1403/07/15 | 20:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرهستم__پارت2 عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 590 من دانشگاه نیستم یازدهمم دیگههه بدتررر 😂😂😂بابا شماهارو چه به این کارا بذارید حداقل ۱۸ سالتون بشه سنتون کمه ضربه بدی میخورید توی سن و سال شما وابستگی زیاده و سریعم دوست میشید سریعم فارغبشینید سر درس و مشقتون کنکورتونم نزدیکههمکلاسی هاتونم بذارید توی خیالات خودشون باشن منم دبیرستانی بودم هر جوکی میگفتن اینا بخاطر سنتونه که طبیعیه با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم
19raha عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 22559 ارههه همون یادم رفته بود😂 همیشه دوست داشتم وقتی معلم شدم ب خودم برسم و مثل اون سم نباشم😂الان دانش آموزام ی آهنگ میخونن یا میرقصن بهشون میگم ک اینجا مدرسس رعایت کنید،واقعا نباید هیچوقت بقیه رو قضاوت کرد دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
iselnaz مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2267 دیگههه بدتررر 😂😂😂بابا شماهارو چه به این کارا بذارید حداقل ۱۸ سالتون بشه سنتون کمه ضربه بدی میخوری ... اهمبت نمیدم اینده نگرنیستم جان چہ ميدانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)
19raha عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 22559 واقعا ب کمک نیازدارم شدیددد کمکه چی اگ پیش اومد خوش اگ نیومد خوشتر سخت نگیر دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
iselnaz مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2267 دیگههه بدتررر 😂😂😂بابا شماهارو چه به این کارا بذارید حداقل ۱۸ سالتون بشه سنتون کمه ضربه بدی میخوری ... نه جدی میدونستین اهمیت نمیدم 😑 جان چہ ميدانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)
iselnaz مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2267 کمکه چی اگ پیش اومد خوش اگ نیومد خوشتر سخت نگیر تاپیکای قبلیموببین درمورد ینفر پست گذاشتم جان چہ ميدانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)
لوسیفر_بد عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 7940 همیشه دوست داشتم وقتی معلم شدم ب خودم برسم و مثل اون سم نباشم😂الان دانش آموزام ی آهنگ میخونن یا میر ... درک میکنی خانوم دارابی رو حالا 😂😂 _ ب پسرا اعتماد نکنید
پسرهستم__پارت2 عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 590 نه جدی میدونستین اهمیت نمیدم 😑 برای همینه تاپیک زدید و ذهنتونو مشغول کرده؟ 😂🙃دوست عزیز من برای خودتون میگم بعنوان برادر اصلا سمت جنس مخالف نرید و حرف های دوستتتون نذارید روی ذهنتون بره و فعلا روی ایندتون تمرکز کنید...شما توی سن حساسی هستید با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم
19raha عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 22559 درک میکنی خانوم دارابی رو حالا 😂😂 اره ولی هیچوقت مثل اون نمیرم همیشه حواسم هست ضایع نباشم و مرتب میرمفقط این رقصیدن و آهنگای عجیب غریب خوندنشونو تو مدرسه درک نمیکنم،یهو وسط درسم یکیشون میگ خانم بیام آهنگ بخونم🙄یا زنگ ورزش وسط نرمش کردن میاد قر میده😂بزور خندمو کنترل میکنم پررو نشن دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
لوسیفر_بد عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 7940 اره ولی هیچوقت مثل اون نمیرم همیشه حواسم هست ضایع نباشم و مرتب میرمفقط این رقصیدن و آهنگای عجیب غریب ... دلشون با همینا خوشه 😂😂بزار راحت باشن ی اهنگ چیزی نیست ک _ ب پسرا اعتماد نکنید
19raha عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 22559 دلشون با همینا خوشه 😂😂بزار راحت باشن ی اهنگ چیزی نیست ک آهنگ میخونن توش هزارتا فحشه ک اصلا معنیشو نمیدونن فقط شنیدن و حفظ کردن😁 دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
لوسیفر_بد عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 7940 آهنگ میخونن توش هزارتا فحشه ک اصلا معنیشو نمیدونن فقط شنیدن و حفظ کردن😁 کلاس چندمیان _ ب پسرا اعتماد نکنید
ninisafar عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 13460 کی؟ ببخشید زیاده روی کردم دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
iselnaz مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 2267 برای همینه تاپیک زدید و ذهنتونو مشغول کرده؟ 😂🙃دوست عزیز من برای خودتون میگم بعنوان برادر اصلا سمت ... اها جنس مخالف نیس جان چہ ميدانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)