2777
2789

عزیزای من چطور میرسین به کاراتون؟

من دیگه کار خونه رو نمیتونم😭مخصوصا غذا درست کردن نمیرسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه من دانشگاه هم میرم 😂

ولی همیشه خونه مرتب 

غذاهم اماده 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

خونه خراب کن ینی بچه؟! 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خونه خراب کن چیه ؟

نی نی😁

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اگ‌شاغلی تنظیم کن کاراتو

مثلا‌اگه صبح باید بری سرکار ازشب درست کن

اکثر غذاها بیشتر از ۲ ساعت طول نمیکشه 

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

گوشت و حبوباتت رو بپز بذار فریزر که از سرکار برگشتی راحت خورشتتو جمع کنی...برای اینکه مثل خورشت با گوشت تازه بشه اب گوشتارو بریز تو قالب هربار یکی بنداز توش .برای ناهارت برنامه داشته باشی از شب قبل مقدماتش رو اماده کنی شدنیه ...

کار خونه هم که باید مدیریت داشته باشی من به شخصه اینستا ندارم چون وااقعا نمیرسم دیگه... و اینکه کارو نذار بمونه واسه بعد هموون لحظه انجام بدی راحتتره

بعد میگند کار خونه آسون هست 

به نظر من یک قانونی باید بذارند یک روز هفته یا بیشتر کل کارهای خونه رو بدند دست جنس مرد تا جنس زن رو به کل درک کنند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈