2777
2789
عنوان

بچه دوم خوب یا بد

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 45 پست
اونی که بچه میاره باید فکر آینده و تامین مالیشم باشه برای همین دودلم میخوام این چندماه قشنگ فکرکنم د ...

اگه در آمدتون جوری هست که آمادگی مشکلات غیر منتظره رو داره بیار 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
هر کاری کنیم یه عده مخالفن.پس چه بهتر که کاری که دوست داریم رو انجام بدیم.حداقل خودمون خوشیم

بله نمیشه به حرف دیگرون زندگی کرد اما هر سری هم یه عقلی داره میخوام ذهنم باز بشه گزینه های مختلف و مزایا و معایبش رو درنظر بگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه در آمدتون جوری هست که آمادگی مشکلات غیر منتظره رو داره بیار

تا امروز که از پسش براومدیم اما با ایک وضعیت مملکت و درآمد متوسط ما و اینکه یه روز زیاد داریم یه روز کم موندیم تو بلاتکلیفی

امیدوارم یه تصمیم درست بگیرم ممنون عزیزم

آره الان پسرم پیش دبستانی میخواد بره اینجا باید از آبانماه بره هزینه هاشون زیاده

حالان بحث مالی به کنار

بچه های امروزی خیلی تربیت شون سخته

از طرفی ما خودمون مثل مادرهامون نیستیم بچه رو ول کنیم به امان خدا تا بزرگ بشه، به فکر تربیت درست و آینده ش هستيم.

و درکنار اون، باید تروما های کودکی و تربیت غلط والدین خودمون رو درمان کنیم و اینا درکنار هم باعث میشه واسه مادر های امروزی، مادر بودن و تربیت فرزند دشوار تر هست نسبت به قبل

حالان بحث مالی به کناربچه های امروزی خیلی تربیت شون سختهاز طرفی ما خودمون مثل مادرهامون نیستیم بچه ر ...

آفرین دقیقا! بچه راه میره مامانای امروزی دنبالش راه میره مواظبشن یا حواسمون به حرفا و رفتارهای خوبدمون و بقیه هست ... جاری من سنش بالاست هی میگه بچه بیار بعد جدا از سه چهارتا بچه که سقط کرده از بچه هاش که تعریف میکنه هرکدوم چندبار بدجور خوردن زمین و دست و پا و سر شکسته شده میگه چون خوشگل و بور بودن چشمشون کردن! 

مثلا من خودم قصد دارم سه تا یا چهار تا بیارم 😂😂چون واقعا خوشم نمیاد از تک بودن الان خودم دوتا دادا ...

اول یه دونه بیار مخصوصا اگر اولی پسر باشه بعد بیا برام بگو ببینم قصدت سرجاش هست یا نه😜 

آخه تحقیقات نشون داده خانواده هایی که بچه اولشون پسره کمتر تمایل دارن که بازم بچه بیارن

اعصاب که میدونم دیگه برات نمیمونه.واسه خود بچه ها خیلی خوبه..من که رسما یه دیوونه ی بی اعصاب شدم🥲

یکی از آشناها به اصطلاح قدیمیا بچه هاش شیر به شیر شدن. اولی پسر و فوق العاده شیطونه دومی دختر و آروم اما میگه هرشب کارم گریه ست...

بله خداکنه اگر آوردم دومی دختر باشه 

اکثرا اونایی که میگن نیار یا بچه ندارن یا یکی دارنهرکی دوتا داره ناراضی نیست

راست میگی ها رقت نکرده بودم! همون آشنامون که اینجا تعریف کردم دیوانه شده از دست دوتا بچه با فاصله سنی دوسال، هروقت منو میبینه میگه دومی رو بیار خیلی خوبه

یکی از آشناها به اصطلاح قدیمیا بچه هاش شیر به شیر شدن. اولی پسر و فوق العاده شیطونه دومی دختر و آروم ...

خود بچه ها که خیلی خوشحالن وقتی دیگه تنها نیستن..مادر یکم خل میشه فقط 😅

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
خود بچه ها که خیلی خوشحالن وقتی دیگه تنها نیستن..مادر یکم خل میشه فقط 😅

😂اگر فقط اینه اشکال نداره حاضرم تحمل کنم بعدها یه پشت و پناه باشن برای هم

یه خل هم به خلا اضافه میشه😂

😂اگر فقط اینه اشکال نداره حاضرم تحمل کنم بعدها یه پشت و پناه باشن برای همیه خل هم به خلا اضافه میشه ...

تک فرزندا خیلی گناه دارن.انشاله بزودی به جمع ما خل ها میپیوندی😅😆

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره