2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 64 پست
اصلا یک بار اعتراض نکرده مثلا به شوهر دحتر خاله ام دامادمون بابام یکی یکی تعارف میکنه بجز شوهر من .ا ...

تو خودت به بابات اعتراض کن بگو تکرار کنین این بی احترامیا رو قطع ارتباط میکنم  و حق ندارین اسممو بیارین

بهترین نوع ممکن خودت باش

اصلا یک بار اعتراض نکرده مثلا به شوهر دحتر خاله ام دامادمون بابام یکی یکی تعارف میکنه بجز شوهر من .ا ...

مظلوم نباش حرفتو بزن نذار بهت بی احترامی بشه راستش من باشم حتی عید هم نمیرم خونشون چه برسه مواقع عادی😑

بهترین نوع ممکن خودت باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزيزم اشتباه نكن اتفاقا برو و يواش يواش شوهرت تو دلشون جا باز ميكنه 

خو جا بشه ک چی بشه من اگه یکی بهم بی محلی کنه دیگه پامو خونش نمیزارم چراخودمواذیت کنم هی بچسبم بهشون

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
نه بابا شوهرم کاری نکرده خیلی هم مظلوم اقاست .از اول رفتاراشون با من اینطوری بوده

چرا میری؟؟؟؟؟ میدونم مادره اما همه مادرا خوب نیستن ببخشید که اینو میگم اما این یه واقیعته . مامان منم خوب نبود اما کسای دیگه که میدیم ماماناشون جونشونو واسه بچشون میدادن . نرو این همه آدما نمیرن مگه زندگی نمیکنن؟؟؟ واسه شوهرت احترام قائل شو اونم همه چیو متوجه میشه کم کم دلش سیاه میشه . الان هواشو داشته باش کنارهم خوش باشید تا اینکه برین جایی باعث ناراحتیتون شن

ادم هيچي نداشته باشه خانواده خوب داشته باشه اونايي كه دارن خوش به سعادتشون

واقعا همیشه میگم خوش به حال اون دخترایی که همش میان میگن مادرم نگرانمه پدرم دوستم داره .من هیچ وقت نمیبخشمشون پدرم یه بار منو به حدی کتک زد به خاطر خواهرم که ..بهم گفته بود کرمم رو تو زدی منم گفتم نه اون ادامه داد من گفتم چرا نمیفهمی من نزدم کتکم زد گفت تو چرا گفتی نمیفهمی

مشکلت همینه دیگه انقدر نرو تا خودتم عادت کنی به خدا خودشون میان دنبالت 

بیست روز نه زنگ زدم نه رفتم مادرم زنگ زد چرا نمیای منم رفتم با شوهرم که این رفتار رو انجام دادن 

بنظرمن نرو منوشوهرمم زیادکشیدیم هم از خانوادهدخودم هم شوهرم بابام به خواهرم ی عالمه جهاز دادولی ب من هیچی نداد ب اون یکی خواهرم وقتی شوهرش پول احتیاج داره میده ولی به جای اینکه ب من بده از من میگیرن

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
بیست روز نه زنگ زدم نه رفتم مادرم زنگ زد چرا نمیای منم رفتم با شوهرم که این رفتار رو انجام دادن  ...

خوب نباید میرفتی دیگه باید میگفتی تا رفتارتون باهام درست نشه باهاتون کاری ندارم ،من باشم تهدیدشون میکنم که حتی تو فامیل رفتارشونو پخش میکنم که بدونن جه رفتاری باهام میشه البته در حد تهدید نه عملی😑

بهترین نوع ممکن خودت باش

عروسی پسر خاله ام رو چیکار کنم

پسر خالته عروسی برووووووو چرا نری ؟؟؟ خانوم آقا برین کادوتو بده برقص خوشحال باش اما با اونایی که ناراحتنون میکنن کاری نداشته باش پاتو عقب بکش . بخدا قسم درکت میکنم چون منم همینجور خانواده دارم اما کشیدم کنار . میدونی من چندبار بابام تصادف کرد واسش توی بیمارستان بلندش میکردم ببخشید ببخشید دستشویشو میگرفتم؟اما بهم یه زنگ هم نمیزنن . خدا اون بالا سرت بزرگه . شوهر داری ببین چه اقاس که بیچاره هیچی نمیگه . قدرشو بدون اون به محبت تو احتیاج داره نه خانواده.